Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, kanalia36 napisał:

sołtys ostatnia szansa 7 podciwych pościgowych reniferów jedzie jutro do ubojni cena 6,6 netto 7,12 brutto przebijasz i są rogate przyjaciele Twoje))))

I Tobie sie nie opłaca?? Ku..wa toż pisałem ci wczoraj za ile kumpel sprzedał renifery

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

I Tobie sie nie opłaca?? Ku..wa toż pisałem ci wczoraj za ile kumpel sprzedał renifery

no dobrze ale moje dziady mają na oko 800 kg w góre a nie 650 choć zebra u jednego jak charmonia 

Opublikowano (edytowane)

Kanalia, daję 7,13 brutto i każdy wyścig wygrany. 😎 Płatne gotówką na miejscu rzecz jasna, ale waga moja :ph34r:

Edytowane przez Piegus
Opublikowano

piegus nie ma sprawy zaraz jak zejdą z mojej wagi mogą wchodzić na twoją

Opublikowano

Na taki deal nie idę, bo moja waga pokaże 1 kg mniej niż Twoja i wtedy mnie zaatakujesz widłami, a ciało zagrzebiesz w gnoju. Ty jesteś zwyczajnie niebezpieczny, może sołtys się odważy. On często jeździ na takie wyprawy i jest doświadczony w poskramianiu wiejskich troglodytów.

Opublikowano

do puki suma róznicy nie przekroczy 0,7 l sobieskiego ujdziesz z życiem jak sume przekroczysz do gnoju!!!@)))))

Opublikowano
58 minut temu, soltys48 napisał:

@Kentar tyż gdzieś tam jeździ wiec może cóś wie na ten temat😜

Akurat nic nigdy o uszy mi sie nie obilo.

Ale tez kiedys szukalem "pistoletow" do zastrzykow, ale liczylo mi sie wtedy 50zl za jeden wystrzal wiec droga impreza tak na prawde, a jeszcze spudlowac ze dwa razy to juz w ogole.

No ale patrzac jak sam Sedazin dziala to z takim pistoletem i paroma ludzmi z 10 limuzynow z luzu bym w 20 minut ZDOBYL.

W sumie nawet jak bydlaki luzem w kojcu biegaja to po tylu zastrzykach bez jakiegos wiekszego problemu jestem w stanie praktycznie w locie zrobic zastrzyk.

Najlatwiej sie podaje miesnym, juz pomijajac to, ze miesne lapie lepiej to jak maja ladne karki juz miesem obrosniete to NIE CZUJA, ze im sie wbija w kark.

Opublikowano
1 minutę temu, karolr2 napisał:

Mówiłeś że  tylko piwo pijesz i to jakieś książęce czy coś 

Kolego tak masz racje bo na dobrą gorzołe mnie nie stać , a ja sie lubie delektować a nie nawalić zeby sponiewierało. Ostatnio np. dostałem w prezencie szkocką Wishy kuźwa jako to niedobre  

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, kanalia36 napisał:

Kolego tak masz racje bo na dobrą gorzołe mnie nie stać , a ja sie lubie delektować a nie nawalić zeby sponiewierało. Ostatnio np. dostałem w prezencie szkocką Wishy kuźwa jako to niedobre  

Bo to trzeba umieć pić ... I dobrym dodatkiem rozcieńczyć 

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano (edytowane)

Bydło nie opłacalne to skąd na to brać)))))) 

Rolnik ja mam alergie na wszystko co nie Polskie 

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano
9 godzin temu, hobbysta82 napisał:

Obydwie ważyły ok. 650 kg. Na cenę to nikt nawet nie zwrócił uwagi. Za obydwie dostałem 6500.

Waga brutto, netto?? Który klasyfikator do Ciebie jeździ??

8 godzin temu, kanalia36 napisał:

Bydło nie opłacalne to skąd na to brać)))))) 

Rolnik ja mam alergie na wszystko co nie Polskie 

Już takiego dziada z siebie nie rób ,przecież na świniach masz biznes to najlepszą gorzałe powinieneś chlać

Opublikowano
9 minut temu, grzesiek88 napisał:

Wczoraj pojechało ostatnie 5 hf po 7,2 brutto. Średnia waga 790kg, potrącenie 7% lokalny stały odbiorca

Dzwonili od Zbycha 7.5 za hf. proponuję faktury wystawna słynny Krzysztof kasą operuje!!

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, nikolas29 napisał:

łodzkie do 7,7 odb,TKI

Który kielecki tyle płaci??

5 minut temu, MietekW napisał:

Dzwonili od Zbycha 7.5 za hf. proponuję faktury wystawna słynny Krzysztof kasą operuje!!

I na taką kase Jelenia jeszcze złapią 

Opublikowano
36 minut temu, grzesiek88 napisał:

Wczoraj pojechało ostatnie 5 hf po 7,2 brutto. Średnia waga 790kg, potrącenie 7% lokalny stały odbiorca

Koniec 'przygody' z hodowlą?

Opublikowano
44 minuty temu, grzesiek88 napisał:

Kolejny  wyzwolony z pod okupacji🍾

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v