Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, kanalia36 napisał:

Może będe brutalny i chamski ale czasami bardziej opłacalnym jest pozwolić temu zdechnąc niż ratować i leczyć, 

Już Cię viva ma na celowniku 😎

Myślę że jeśli hoduje zwierzęta to powinienem mu w miarę możliwość pomóc ,nawet jeśli to nie opłacalne ,a nie k**wa wszędzie i wszystko dla zysku

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No nic nie poradze weterynarz sentymentu nie ma jak wystawia Ci rachunek za leczenie, a ty masz ratować za wszelką cene????  ja jestem humanitarny dobijam takie coś, jak jadalne do zamrażarki jak nie po kawałkach psą. W ostateczności zakopać niż dać jakiemuś handlarzynie chociaż 5 zł dać zarobić

Opublikowano
Przed chwilą, kanalia36 napisał:

psą.

Jak wygląda takie coś ? 🤔

Opublikowano

Ciekawe czy dandys uratował tego z krwawą biegunką ??? podejrzewam że poszedł do cielakowego raju a dandys pare stówek jest lzejszy za cielaka i kolejne pare stówek za leczenie go

Opublikowano
1 minutę temu, kanalia36 napisał:

No nic nie poradze weterynarz sentymentu nie ma jak wystawia Ci rachunek za leczenie, a ty masz ratować za wszelką cene????  ja jestem humanitarny dobijam takie coś, jak jadalne do zamrażarki jak nie po kawałkach psą. W ostateczności zakopać niż dać jakiemuś handlarzynie chociaż 5 zł dać zarobić

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

Jak jadalne to do siebie a co gorsze to psom ??? A co to ? Pies gorszy ???😭

jak po lekach to do Azora))))

Kiedyś mi powiedział taki stary rolnik jak debrzyna chłopie weterynarz  ma wyleczyć zwierzaka w ciągu 3 dni  jezeli niema poprawy szkoda na konowała pieniedzy  

Opublikowano
Przed chwilą, kanalia36 napisał:

Kiedyś mi powiedział taki stary rolnik jak debrzyna chłopie weterynarz  ma wyleczyć zwierzaka w ciągu 3 dni  jezeli niema poprawy szkoda na konowała pieniedzy  

@Azor07 nie wiem czy to ważne ale Pan Kanalia chce Cię truć🙆

• Haha 5
Opublikowano
7 minut temu, kanalia36 napisał:

Ciekawe czy dandys uratował tego z krwawą biegunką ??? podejrzewam że poszedł do cielakowego raju a dandys pare stówek jest lzejszy za cielaka i kolejne pare stówek za leczenie go

Niestety ☹️po 2 tyg ponad juz z wycieńczenia podejrzewam padł ,ok 700 leki byk 500 , u mnie 2 miechy , 

• Thanks 1
  • Sad 2
Opublikowano

Miał racje ,bo trzeba wołać innego

2 minuty temu, kanalia36 napisał:

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

Niestety ☹️po 2 tyg ponad juz z wycieńczenia podejrzewam padł ,ok 700 leki byk 500 , u mnie 2 miechy , 

Właśnie o tym mówie  1200 zł w pizdu i zarobił tylko weterynarz. A tak to nóż podcięcie gardła, obdarcie skóry i do lodówy to najlepsze leczenie

ps. dandys plus to co przez 2 miechy zjadł i wypił kolejne 200 zł

Opublikowano
4 minuty temu, kanalia36 napisał:

Właśnie o tym mówie  1200 zł w pizdu i zarobił tylko weterynarz. A tak to nóż podcięcie gardła, obdarcie skóry i do lodówy to najlepsze leczenie

trudno trzeba robić dalej , tylko bakuty coś lecą w ch*ja , bo dopiero pon-wtorek bedzie i tak sb lezy pod plandeka 

nie umiałbym takich rzeczy zrobić , jak to mowią zwierzę cieżej skrzywdzić jak człowieka ;) 

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

a tak swoją droga kto tu jest bardziej bezduszną kanalią))) ja który szybka piłka  docinam czy rolnik który męczy zwierzaka próbując na siłę ratować

3 minuty temu, DANDYS napisał:

trudno trzeba robić dalej , tylko bakuty coś lecą w ch*ja , bo dopiero pon-wtorek bedzie i tak sb lezy pod plandeka 

nie umiałbym takich rzeczy zrobić , jak to mowią zwierzę cieżej skrzywdzić jak człowieka ;) 

Dandys wyobraź sobie ze taki cielak to handlarz))) zajebał byś tempa siekierą jeszcze miał przyjemność))))

a dwa jak cielak młody to zadne batkikule  tylko nieboszczyk do obornika a biżuteria do następnego pacjęta i po problemie

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano
3 minuty temu, kanalia36 napisał:

a dwa jak cielak młody to zadne batkikule  tylko nieboszczyk do obornika a biżuteria do następnego pacjęta i po problemie

I w jakim to celu ? Jaki to problem zadzwonić żeby zabrali ? pier**lisz czasami całkiem bez sensu .

Opublikowano

A co to przeszkadza ? I z tego co pamiętam , to do weterynarii się nie zgłasza .

Opublikowano

upadek zgłaszasz weterynarii

Zresztą ja mam awersje do wszelkich instytucji państwowych i nie mam ochoty dzielić sie informacjami z nimi jezeli nie musze

Opublikowano
10 minut temu, kanalia36 napisał:

a tak swoją droga kto tu jest bardziej bezduszną kanalią))) ja który szybka piłka  docinam czy rolnik który męczy zwierzaka próbując na siłę ratować

Dandys wyobraź sobie ze taki cielak to handlarz))) zajebał byś tempa siekierą jeszcze miał przyjemność))))

"Nie chcem ale muszem" @Kentar Pan Kanalia zamach przygotowuje😬

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v