Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz juz wiem dlaczego Jarek tak pierdzieli wchodzi  w te byki pare razy kopytem  dostaje i główka  już nie całkiem sprawna))))))))

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Jarku znasz wiersz Krasickiego LIS I KRUK?

Jeśli nie to przeczytaj i pomysł kim jesteś w tym wierszu.. 

Jako starszy cie o to proszę 

I nie jest to złośliwe 

Rozbawiasz mnie od samego rana :) Pokaż ten film co kolega u mnie nagrywał bo jestem go ciekaw bardzo.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

Jareczku nie ważne kto nagrywał ważne u kogo jest na kanale ;)

46 minut temu, soltys48 napisał:

Nie widziałeś?  A to ciekawe?

To jak łun film u ciebie robił 🤔🤔🤔🤔

Aaaa to było jeszcze u taty 💡💡💡💡💡

Podobniesz go widziałem bo robił film u mnie. Prosił to mu wysłałem filmy u mnie bo nie ukrywam że miał przyjechać kiedys bo chciał nagrac jak wyglada u mnie opas bydła. Tak samo jak gość z gazety chciał opisać jak to u mnie wygląda i też sie zgodzilem wiec nie wiem gdzie widzisz w tym problem. 

Opublikowano

Problem jest w tym , że ty ze wszystkiego robisz taki problem i koniecznie musisz udowodnić swoją rację .

Opublikowano
12 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Podobniesz go widziałem bo robił film u mnie. Prosił to mu wysłałem filmy u mnie bo nie ukrywam że miał przyjechać kiedys bo chciał nagrac jak wyglada u mnie opas bydła. Tak samo jak gość z gazety chciał opisać jak to u mnie wygląda i też sie zgodzilem wiec nie wiem gdzie widzisz w tym problem. 

Czyli któryś kłamał     ......

Mniejsza o to, wiesz o kogo chodzi i to najważniejsze....

Pamiętaj jedno konfident będzie zawsze konfidentem

Opublikowano
4 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

I żaden z tych panów nie dojechał ??

😎

Opublikowano

Chłopaki mam taki jeden okaz już prawie półtora roku go trzymam inne z tego samego wieku mają juz po dobre 500 kg na pewno a ta menda może połowe tego. Do tego teraz je bez żadnego apetytu juz parę dni. Odrobaczony był ze 2 tyg temu abamektyną już mu i koncentrat kupiłem i witaminki, wysłodki młóto śruta sianokiszonka i d*pa nic  go nie interesuje.  Można by mu jeszcze coś wymyślić? Biegunki nie ma .  

Opublikowano
9 minut temu, Karollorak93 napisał:

Chłopaki mam taki jeden okaz już prawie półtora roku go trzymam inne z tego samego wieku mają juz po dobre 500 kg na pewno a ta menda może połowe tego. Do tego teraz je bez żadnego apetytu juz parę dni. Odrobaczony był ze 2 tyg temu abamektyną już mu i koncentrat kupiłem i witaminki, wysłodki młóto śruta sianokiszonka i d*pa nic  go nie interesuje.  Można by mu jeszcze coś wymyślić? Biegunki nie ma .  

Można!!!! 

Recepta doktora kanali)))

siekiera- rzeźnik- zamrażarka. 

To najskuteczniejszy sposób na takie rogate dziadostwo

Opublikowano

e no nie 250 kg zwierzak da się zjeść

ewentualnie sprzedaj sołtysowi jako odsadka, hehehe

Opublikowano

Ogólnie na dziś dokładasz do kazdej sztuki , no niech bedzie ze ktoś 600-800 zł zarabia. Z tych 600 zł zysku kupować ananasy i frykasy jakiemuś siersciuchowi 300 kg który ma wiek 1,5 roku gdzie tu sens???? on zje te 600 zł bedzie miał 30 miesięcy i 500 kg albo zdechnie jeszcze podrodze

Opublikowano

Może będe brutalny i chamski ale czasami bardziej opłacalnym jest pozwolić temu zdechnąc niż ratować i leczyć, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v