Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Organizmy nie dotlenione moga glosic takie farmazony.czy bedzie podwyzka na bydlo? Prognozuje ze tak.trzeba dac troche nadzieji zeby nasawili bydla aby znowu przyjebaczyc😁

Opublikowano
9 godzin temu, szaman1 napisał:

Mnie już nic nie zdziwi, jak na wiosce ludziom z gospodarstw ( już przeje....nych, a takich coraz więcej) ) gnój przeszkadza, drogą nie daj boże coś spadnie to masz 30 min bo psy przyjadą. Samoloto-gnojary  trzeba będzie kupić i w nocy rzucać. Ale karma wróci, jak będą zdychać od tej chemii  

Przeczytajcie komentarze pod tym artykułem https://finanse.wp.pl/toksyny-w-kaszy-gryczanej-selgros-wycofal-produkt-ze-sprzedazy-6469378048620161a.   Wtedy zobaczysz kogo mieszczuchy obwiniaj za chemie w żarcie. Oni naprawdę nie znają się produkcji żywności a wypisują takie herezje :" wszyscy rolnicy dosuszaja zboze randapem" ręce opadają. A niech jeden z drugim kupi se 10 arow za miastem i niech sie  zdrowo wyzywi. 

Opublikowano

I jest pomysl na oplacalnosc rolnictwa.dzielisz takim pod wypas po 1 ar i przyjezdzaja swoimi eko rowerami na wypas roznego typu ekochabazi kasujesz pincet za kwatere tylko spory koszt wygrodzen bo jak byka da rade w 1 drut tak na prawdziwe bydlo 2 razy pastuch i kolczasty do tego zeby z nastepnej kwatery nie podzeraly

Opublikowano

Ja pierdziele 6 stron przeczytałem od ostatniego logowania 2 ceny a to ja zasmiecam niby forum.

Opublikowano
10 godzin temu, Kallina86 napisał:

Jaok w formie :).

44 minuty temu, Ursus932 napisał:

Byki mm , 7.25 brutto

Waga ogólna ,handlarz z kieleckiego

HFy po ile płaci ?

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

Jak chcesz ceny to se do ubojni zadzwoń 😀

heheh, jaja roku ))))) 1 stycznia pisaliście-   nie piscie tu nic po za cenami, zarzuty ze zasmiecam forum a teraz mówisz dzwoń do ubojni)))). Spoko ceny dowiadujemy się w ubojni a tu będziemy rozmawiać cały rok 1000 stron( bo tyle w tym roku pierdyknie) jak bardzo bydło się nie opłaca)))))))

dzięki rolnik za zaproszenie do dyskusji))))))

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, kanalia36 napisał:

heheh, jaja roku ))))) 1 stycznia pisaliście-   nie piscie tu nic po za cenami, zarzuty ze zasmiecam forum a teraz mówisz dzwoń do ubojni)))). Spoko ceny dowiadujemy się w ubojni a tu będziemy rozmawiać cały rok 1000 stron( bo tyle w tym roku pierdyknie) jak bardzo bydło się nie opłaca)))))))

dzięki rolnik za zaproszenie do dyskusji))))))

Ja tak nigdy nie pisałem ... Jak chce ceny to dzwonię do ubojni a nawet nie muszę bo w TPR co tydzień jest świeży cennik 

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

A tak swoją drogą tak pierdzielić  jak wam nie wstyd !!!! sołtys opowiada ze go komar dziabnoł. 

Cała polska musi wiedzieć ze jeden krwiopijca wysał krew z innego krwiopijcy:D

Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał:

Jaok w formie :).

HFy po ile płaci ?

Nie mam pojęcia

Opublikowano

A i informacja dla tych którzy mi napisali ze pierdziele i bredze ze u mnie bydła nie można chować  na pastwisku bo uśpią i zapierdziela z łaki.

Proszę jakie jest złodziejstwo u mnie w okolicy ( bliżej sumka666)  włamanie po dokumenty do biura i zajebanie ciągnika z placu. chowaj teraz bydło na łące????

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/aktualnosci_/zlodzieje-kradna-ciagniki-ich-lupem-padl-new-holland-i-fendt/

Opublikowano
14 minut temu, kanalia36 napisał:

A i informacja dla tych którzy mi napisali ze pierdziele i bredze ze u mnie bydła nie można chować  na pastwisku bo uśpią i zapierdziela z łaki.

Proszę jakie jest złodziejstwo u mnie w okolicy ( bliżej sumka666)  włamanie po dokumenty do biura i zajebanie ciągnika z placu. chowaj teraz bydło na łące????

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/aktualnosci_/zlodzieje-kradna-ciagniki-ich-lupem-padl-new-holland-i-fendt/

Jak beda chcieli to i Ciebie z domu ukradną. Popatrz jak ładnie cena tuczników szybuje... do dołu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jak beda chcieli to i Ciebie z domu ukradną. Popatrz jak ładnie cena tuczników szybuje... do dołu.

Kolego  A kto by chciał , nawet sołtys co ma twardą ręke do takich egzemplarzy😎 ,nie chciał nawet do zbierania kamieni

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v