Skocz do zawartości

Handlarz z Wojsławic (woj.lubelskie) opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój chrzestny tam kupił zetora i to był błąd, ciągniki sprowadzane głównie z Wielkiej Brytani, cały malowany a od spodu nawet nie wyczyszczonx, wycieki z przednich zwolnic, zgnita podłoga nad bakiem paliwa ,odłączone filtry paliwa a wężyk zakręcony na supeł na to handłaż powiedział że tak ma być że tam tak jeżdził, a teraz okazało się że silnik bierze olej

Opublikowano

Jak szukasz niepicowanego zetorka to w Ryżkach ma na placu dużo takich złomków nie picowanych - chyba nawet też z UK

Opublikowano

Jak byłem ze 4 lata temu to kupa stała pod pod płotem takich pordzewiałych - na tym placu z tyłu za budynkiem.

Opublikowano

Tego z Ryżek to omijaj szerokim kołem. W Łęcznowoli facet ma najczęściej ciężką serię zetora i Ursusa ale ma też małe zetory.

Opublikowano (edytowane)

Mój z Ryżek . Grzech by było narzekać , ale wiem co potrafią .

Odmalowana jedynie blacharka i felgi były . No i dach . Po za tym nic nie dotykane .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

@KxN3512moj z Łecznowoli od Krasuskiego tez malowaniec tzn pomalowane blotniki,maska i koła ale na reszte zlego słowa nie mogę powiedzić.

Opublikowano

odradzam ciągniki z tego miejsca ... fetorki są malowane i picowane na "sztuke" , malowane są tylko boki od spodu już nie .Moja rozmowa ze sprzedawcą na temat nie działającego pedału blokady wyglądała tak .." Ja proszę Pana tu blokada nie działa.. Sprzedawca jest nie podłączona wystarczy wygrzebać ziemię ze zwolnicy i podłączyć dziwgienke.

Opublikowano

mordeczko tak się składa że ja mam blisko do Wojsławice i powiem tak że to w większości szroty on nawet spalone skupuje i też sprowadza a potem to lepi, ja pracuję w sklepie z częściami rolniczymi i ostatnio klient był i mówił że kupił Zetora 9540 i pytam czy od niego to powiedział że to miał być dla niego bo ten handlarz mu sprowadził ale mówił że jak zajechał to był malowany i silnik się już kończył i to cena sporą za niego bo chyba nadal stoi na olx

Opublikowano

jak to mówią z gówna bata nie ukręcisz ale temu panu sie udaje jak chcesz ciągnik na jazde do kościoła to pare lat pojezdzi a jak chcesz do roboty to po pierwszym konkretnym obciązeniu wychodzą wszystkie kwiatki dymi leje sie wszędzie kontrolki zegary nie działają albo pokazują jakieś dziwne wskazania dno i metr mułu znam z autopsji złom na kołach wymalowany i często gęsto składany z kilku

Opublikowano (edytowane)

U tego z Wojsławic jak kupiłem(wspaniałego)zetorka to nawet do kościoła nie chciał jeździć:-) dałem się nabrać cwaniaczkowi na duże pieniążki i innych przestrzegam.Pozdrawiam.

Edytowane przez CBSP
opinia

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v