Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Koledzy jaką jest realna cena za pług ug 3 skibowy(Do wymiany wszystkie elementy robocze) , kultywator Ug 2,7 m i prasę kostkę 87 rok z podajnikiem na przyczepę? Maszyny u babci,po śmierci dziadka chce posprzątać garaże i pozbyć się gratow. Był handlaz i dawał 4,5 to pognałem dziada... I jaką jest cena za pług staltech u 170 jednobelkowy 5 skibowy?powiedziałem temu handlarzowi 5 tyś to cmokał ale za 4,5 to pewnie by go kupił. 

AAAA i ile można wziąć za cyklop87  rok stan idealny?5 tyś?????

Edytowane przez tobi866
Opublikowano (edytowane)

Jak to handlarz zaczął z dolnej granicy, ale plug wiecej jak 500 zl warty nie jest kultywator z 1000 a prasa zalezy w jakim stanie z 4 max 5 tys :/ cyklop mysle ze te 5 tys dostaniesz

Skąd jesteś?

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Sgaroboldi czy jak się to pisze, poziomy, chyba 14m3

potrzebuje trochę mocy na wałku

1 godzinę temu, rafix255 napisał:

no w nich to byle co nie pochodzi....

w takim samym 1614 wom dwa razy do roku remont

Opublikowano

Raz wywalałem ten paszowóz MTZ 50 ale..🙄..byl umieszany i wystarczyło go zaciągnąć ok 30m i wyładować.Żeby ruszyć z miejsca to 3 osoby(+100kg) musiały na masce usiąść i jakoś sie udało

Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

Za 10 sprzedam swoją z papierami, pali jezdzi hamuje i nawet skrecic da rade 

To kiedy mogę przyjechać?? To ta z galerii? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v