Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za wódkę to ja dziękuję. Na prawdę mi nie służy.

Ale pieniądze i sen lubię👍

Dzięki.

Kurna dopiero było millenium i już 20 lat minęło . Ja się pytam kieeeedy? Toć jak wczoraj było😥

Najlepszego!!! Trafionych transakcji na allegro i nie tylko.

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale dziad, w kategorii części pług wystawia, na złość mi zrób i nie kupuj od niego

A przy okazji:

Moi drodzy, na ten nadchodzący nowy rok tego samego co pan na filmie to i ja wam życzę

Brat zakupy to dopiero gdzieś sierpień i wrześień bo teraz 30 tys prawie hydraulik się a ,a miesiąc niż trzeba będzie sezon zacząć

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Hmmm . No nie wiem czy się cieszyć z takich życzeń .🤔

Cieszyć się cieszyć, ja z sercem na dłoni do was

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

30 tys prawie hydraulik

Co ty, blok sobie kupiłeś i hydraulikę podłączasz że takie koszty????

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ale dziad, w kategorii części pług wystawia, na złość mi zrób i nie kupuj od niego

A przy okazji:

Moi drodzy, na ten nadchodzący nowy rok tego samego co pan na filmie to i ja wam życzę

może być ale oprócz wódki 😎

Panowie wszystkiego co wam potrzebne w nowym roku to sobie kupcie 😊

Opublikowano

Cieszyć się cieszyć, ja z sercem na dłoni do was

Sam piec 9 tys a gdzie reszta no może mniej wyjdzie bo wszystko zależy od rodzaju instalacji.

• Like 1
Opublikowano

W 2007 za przeróbkę i  rozbudowę centralnego , wody i kanalizacji zapłaciłem 30tys

Opublikowano
4 godziny temu, sladan napisał:

Szwagra

A co o nim powiesz ?? Zadbany czy pozbywa się bo mina ?

Opublikowano

Pytanie do osób tu zorientowanych w handlu a są tutaj tacy bystrzy i nie mówie tego z przekąsem... Co mi byscie polecili ( ewentualnie link do ogłoszenia)

do obracania sie w podwórku w gospodarstwie mlecznym. Mam new hollanda z turem TD105 i zauwazyłem że godziny mu wokół komina idą w strasznie szybkim tempie a ciagnik chodzi zeby przywieść 4 łyżki kukurydzy wywieść obornik z 1 obory no i baloty no ale baloty bym sobie nim woził. ale do takich porządków jakies drzewo podwieść coś wywieść no tyowe do brudnych rzeczy nazwijmy. Bo jednak eksploatacja new hollanda kosztuje oleje filtry a w sumie chodzi na pusto tak to możemy nazwać. a w gosp mam tylko jego i new hollanda T4S 75KM bez tura a myślałem o jakimś jumzie z turem, 385, jakim deutzu, może z same... coś zeby sie toczyło itp ale sam już nie wiem czego szukac może ktoś jakieś podpowiedzi da:)

Opublikowano
Dnia 23.12.2019 o 09:57, mf362 napisał:
9 minut temu, rafix255 napisał:

Pytanie do osób tu zorientowanych w handlu a są tutaj tacy bystrzy i nie mówie tego z przekąsem... Co mi byscie polecili ( ewentualnie link do ogłoszenia)

do obracania sie w podwórku w gospodarstwie mlecznym. Mam new hollanda z turem TD105 i zauwazyłem że godziny mu wokół komina idą w strasznie szybkim tempie a ciagnik chodzi zeby przywieść 4 łyżki kukurydzy wywieść obornik z 1 obory no i baloty no ale baloty bym sobie nim woził. ale do takich porządków jakies drzewo podwieść coś wywieść no tyowe do brudnych rzeczy nazwijmy. Bo jednak eksploatacja new hollanda kosztuje oleje filtry a w sumie chodzi na pusto tak to możemy nazwać. a w gosp mam tylko jego i new hollanda T4S 75KM bez tura a myślałem o jakimś jumzie z turem, 385, jakim deutzu, może z same... coś zeby sie toczyło itp ale sam już nie wiem czego szukac może ktoś jakieś podpowiedzi da:)

Na olx chyba wdziałem fajną renatę 47km z solidnym turem ,nawet powiedział bym za dużym do niej, 

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Wszystko zależy od budżetu

do 25 tysi max znajdę?? a najlepiej 18-22

Też chłopaki Sylwester przed komputerem??? ja z żoną w domu...

Opublikowano
4 minuty temu, jacek3773 napisał:

Czasem tak bywa,szampana żona zażyczyła sobie o 21szej bo mówi że nie dotrzyma , a ja siedzę wytrwale.

Ja też  nie będę siedział.. Rano po mleko jutro przyjeżdza a o 5.15-5,30 trzeba byc na nogach.... U mnie jeszcze jest synek za tydzieńbędzie miał 2 miesiące więc nocki mam od listopada szarpane to czekamy na sen..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v