Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym oni potem ten gąszcz słomy wyzbierają... aż mi się przypomniało jak dziadek opowiadał jak do pgr przyjechała delegacja z rosyjskiego kolchozu i pytają się jednego ruskiego czy to prawda że u was zborze rosnie jak słupy telegraficzne, na co ruski mówi: da, a nawet rzadziej

• Haha 2
Opublikowano

Czy sieczkarnia jednorzędowa do kukurydzy lub Orkan podołają scięciu starych porzeczek?

Opublikowano

dokładnie, to nie jest maszyna która będzie robiła setki ha rocznie tylko pewnie na kilka ha ew kilkanaście co ileś lat, to jak byś miał kupować wiertarko młot za 10 kafli na remont garażu  

Opublikowano
25 minut temu, Strongman napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=CPdI6dvxAvk

Jakiś uniwersalny gaz do nabijania klimatyzacji.Gotowy zestaw do samodzielnego nabicia nie szczelnej klimy.

Nieszczelnej klimy nie nabija się, tylko napełnia azotem i szuka dziury. Dlaczego w serwisie jest drogo? Bo czynnik R134 stosowany w większości układów jest k**ewsko drogi, a rozliczenie się z niego przez warsztat jeszcze trudniejsze. Nie ma czegoś takiego jak uniwersalny gaz. Jak ktoś chce sobie w konsoli zafundować bombę paliwowo powietrzną- jego sprawa. 

Opublikowano

W okolicy jechali po taniości i klimę w budynku chyba kurniku nabijali gazem propan-bhutan. No i ebło. Nie pamiętam dobrze ale chyba jednego ubiło, drugiemu ręce urwało .

Opublikowano (edytowane)

Mam

Tylko w dużej porzeczce jazda 2km na godzinę i rządem na dwa albo 3 razy żeby dobrze było

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

a ile one ważą?

19 minut temu, Agrest napisał:

Mam

Tylko w dużej porzeczce jazda 2km na godzinę i rządem na dwa albo 3 razy żeby dobrze było

orkan to tak bardziej porąbie i rozrzuci ale wystarczy talerzówka i można orać spokojnie

Opublikowano
26 minut temu, Agrest napisał:

Mam

2razy trzeba pojechać ale orkanem to chyba też nie poszalejesz z prędkością

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v