-
Podobna zawartość
-
Przez Lukasz95
Wszystko o Volvo BM 800 activ. (interesuje mnie wszystko).
Opinie, uwagi, serwis części zamiennych itp.
-
Przez PronarekP5
Tak jak w temacie , czy wiecie czy da sie samemu dołożyć coś do tych ciągników co występuje w wyposażeniu dodatkowym a są przygotowane np. kable do podłączenia itd. Co trzeba dołożyć co zrobić , żeby zamontować coś dodatkowego, widziałem ze w tylnych lampach są kable do sterowania zaworami hydraulicznymi tylko co trzeba zrobic oprócz dolozenia guzików żeby to uruchomić.
-
Przez jelonek2012
Hej chłopcy - przydałaby mi się pomoc. Potrzebuję się dowiedzieć jaki model radia można dopasować do Claasa Axiona 810. Jak już wszyscy wiemy niedługo są Walentynki i chciałam kupić mojemu kochanemu mężusiowi jakieś fajne radyjko z kartą pamięci, nie mam tylko pojęcia co tam można zainstalować. To jak? Pomożecie?
gallery pages (1).pdf
-
Przez Dawid1156
Witam, poszukuje instrukcji obsługi do ciągnika claas axion 810 lub chociaż do komputera cebis rok 2010, dzieki za pomoc.
-
Przez SzymonWdoowski
Dzień dobry / Cześć tak jak w temacie mam mały problem z wyborem zgrabiarki. Samasz przekładnia olejowa ale ciężka do tego praktycznie żadnego egzemplarza w śąsiednich gospodarstwach. Z kolei Pronar przekładnia smarowana tawotem niższa waga w porównaniu z samaszem, sporo egzemplarzy w okolicy i chwalący je gospodarze . Te właśnie argumenty chodzą mi po głowie. Niestety nie wiem jak to jest w praktyce odnośnie samasza. Zwracam sie do was drodzy koledzy o pomoc, podpowiedz w wyborze.
PS. Maszyna ma pracować z Fendem 305 LSA 68KM
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renta z KRUS a emerytura z ZUS
Claas Jaguar + Axion