nie działa wentylator Manitou 735
-
Podobna zawartość
-
Przez razorM31
Witam
Mam problem, mianowicie nie działa mi podnośnik w ciągniku Case 5120, nie reaguje na żadne polecenia, kontrolka non stop mruga na pomarańczowo. Jaka może być przyczyna?
-
Przez silver90
Witam posiadam ciągnik same silver 90 i nie wiem jak działa czujnik sba. Jakby ktoś mi to wytłumaczył byłbym bardzo wcięczny.
-
Przez Marek1387
Witam, mam problem z moim massey-em 3080 otóż nie działa wom na 1000 obr. na 540 kręci, sprawdzałem tą linke co idzie do tyłu przy ramieniu i ta dźwignia pracuje bez oporu, tak jakby nic nie przełączała. Z góry dzięki za podpowiedzi.
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pływak poziomu paliwa i wskaźniki ursus/zetor
Manitou 737 130PS