Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Zakupiłem prasę class variant 180, przy podłączania, wtyczki dwupinowej do traktora zamieniłem bieguny i zrobił się bałagan. Prąd wchodzi do gniazda ale później ginie w tym gąszczu kabli, czy ktoś miał taki problem? Jak sobie z tym ppradziliscie? Co mogło się spalić? 

Zabepieczylem plus bezpiecznikiem 15A spalilo go a później wymieniłem na 20A też go spalilo po czy stwierdziłem że jednak coś jest nie tak. 

Spawdzalem już forum, nie mogłem znlesc takiego tematu, z góry dziękuję za pomoc. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DariuszMrozek
      Witam serdecznie, w ciągniku nie działa układ EHR TCE15. Po załączeniu na ekranie pojawiają się następujące informacje: PE / AL / 0 / 37. Cały czas wyświetlana jest ikona zamkniętej kłódki. Czy te informacje wskazują na jakąś przyczynę usterki? Co może być przyczyną? Będę wdzięczny za wskazówki w jaki sposób rozwiązać ten problem.
    • Przez martin0000
      Ma może ktoś taki korbowód od rotora do przyczepy samozbierającej claas na sprzedaż albie wie gdzie mozna dostać  taki używany bo nowy ok 3 tyś zł.
    • Przez Mati100
      Witam. Jestem nowy na forum. Chciał bym się dowiedzieć coś o prasie claas variant 380 bez noży. Uwagi, opinie, awaryjność i na co zwracać uwagę przy kupnie, oraz czy 100 koni wystarczy do tej prasy. Z góry dziękuję.
    • Przez radekwie231
      W Pumie wyskakuje błąd 16134 proszę o pomoc 
    • Przez Kuba84241
      Witam chciałbym się dowiedzieć jaka fabrycznie powinna być długość pasa w prasie Claas variant 280rc, ponieważ mam nierówne pasy i chciałbym żeby wszystkie były takie same. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v