-
Podobna zawartość
-
Przez avanttura
Potrzebuję przekaźnik wom. ze sprzęgłem. do rozrzutnika 6-cio tonowego (Jeantil) z dwiema walkami spiralnymi i posuwem mech.
Jaką wartość Nm w przybliżeniu powinno posiadać sprzęgło przekaźnika ,może ktoś ma podobny?
-
Przez KaOZetAKa
Witam.
Posiadam ciągnik deutz fahr 6.30 i nurtuje mnie jedno pytanie do czego służy wajcha znajdująca się pod wejściem hydraulicznym z tyłu zamontowana w tzw plecaku ?
-
Przez Mati_claas86
Witam. Mam problem tego typu że rozbierałem sprzęgło bo robiłem wariator jazdy i po złożeniu biegi wchodzą z zgrzytem. Jak wejdzie bieg to sprzęgło rozłacza i kombajn staje. Co może być przyczyną. Coś źle złożyłem czy wystarczy wyregulować?
-
Przez Xeon
Witam,
Nie odbija mi pedał hamulca od lewego koła w DX 6.30 (we wszystkich DXach jest też tak pewno). - Po prostu trzeba posmarować ośkę na której zamocowane są oba pedały hamulcowe. Rzecz w tym, że nie ma tam żadnych smarowników (kalamitek). Jak to ogarnąć?
-
Przez brzydal222
Witam, mój problem polega na tym że ciągnik kiepsko jedzie do przodu a podczas orki staje , silnik pracuje normalnie. Podnośnik oraz wspomaganie działa normalnie, wcześniej było mało oleju w skrzyni po dolaniu dalej to samo. Co może być tego przyczyną? Proszę o odpowiedzi, pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6210 nie działają półbiegi
John Deere 6105M problem aktuatora turbiny vgt