-
Podobna zawartość
-
Przez MateuszG100
koledzy proszę o zdjęcia dużej chodnicy rekorda, ponieważ słyszałem ze rekordy były tez z dożą chłodnica czy ktoś może wstawić foty ponieważ mam rekorda z małą chłodnicą i mam problemy z temperaturą pracy silnika pomóżcie z góry dzięki.Albo chociaż napiszcie coś o tym jak to sie spisuje ???Pozdrówka dla wszystkich .
-
Przez pimper21
Co o nim powiecie i na co spojrzeć przed kupnem ?? a oto link spójrzcie i powiedzcie coś o cenie http://allegro.pl/it...zon_rekord.html
-
Przez xabi32
Powiecie mi czy na podwozu ten kombajn ma tak samo hamulce jak w rekordzie czy jak w suprze i czy połosie sa z supra czy z rekorda. Bo znalazłem taki kombajn i chce go kupic tylko mam spore górki i chodzi mi głownie o hamulce i te przeklete półosie.
-
Przez fxj3
Witam. Czy orientuje się ktoś może, gdzie w województwie łódzkim (najlepiej powiat Bełchatowski/Wieluński) można zregenerowac przekładnię bezstopniową z Bizona Rekorda?
-
Przez wpsowa692
Pytanie jak wyżej czy do silnika D50 zakładać teflonowe wkładki uszczelki głowicy .
Bo niby te wkładki sa do silnika D240 .
Silnik D50 ma zupełnie inną konstrukcje głowicy , w głowice wstawiane są komory spalania rozgrzewają sie do czerwoności i wypalają te teflonowe wkładki .
Czy jest sens je wtykać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kalibracja skrzyni case puma 140
Napęd skrzyni Poznaniak