-
Podobna zawartość
-
Przez oczkomac
witam kolegów rolników czy ktoś z kolegów miał styczność z tą firmą ,chodzi o warchlaki,jeżeli tak to proszę o opinie lub kontakt na mój adres [email protected] z góry dziękuję jest to dla mnie bardzo ważne
chodzi oczywiście o firmę Osadkowski
-
Przez LeonWiniewski
WItam.
Jest w stanie mi ktoś powiedzieć ile jest potrzeba słomy na cały okres tuczu w przeliczeniu na jedna kaczke?
-
Przez Sashimo
Witam posiadam owieczki kameruńskie i pytanie czym je ogrodzić ? Ogradzałam obecnie siatką leśną z oczkami 10x10 wys100cm koszt 100zł za 50m pytanie mam czy macie jakiś pomysł by grodzić je inną siatką? Problem jest taki że owce się przeciskają przez takie małe oczka :/a młode to sobie śmiało przechodzą, problem mam z sąsiadami że im po polach chodzą.
-
Przez magdaesterhazy
Dzień dobry
Poszukuje dla celów naukowych padłych zwierząt hodowlanych a dokładniej głów. Czaszka nie musi być oskórowana ( sama się tym zajmę). Jeśli ktoś z okolić Poznania bądź po prostu z Wielkopolski ma padłe zwierze (zwłaszcza starsze
) i nie ma problemu w oddaniu mi takowego bardzo chętnie przyjmę.
-
Przez rolnik5551
Witam.Mam pytanie od pewnego czasu zajmuje się małą hodowlą owiec i zastanawiam się czy można hodować również indyki.Konkretniej chodzi mi o to czy mogą przebywać w jednym pomieszczeniu czy będą w stosunku do siebie agtesywne czy mogą zarazić owce jakąś chorobą
-

Rekomendowane odpowiedzi
Hodowla owiec