Jakie studia rolnicze wybrać?
-
Podobna zawartość
-
Przez MaksymilianStefański
Siał może ktoś z państwa odmiany kukurydzy marki Pioneer: P8400, P8821, P8329, P8500, P8816? Na jakim poziomie plonowały w tym roku, na jakich glebach się sprawdziły?
-
Przez mlodykom1
Witam wszystkich. Wiem że temat już nie raz był poruszany ale wiem też że przybywa użytkowników tych maszyn i dlatego pytam jaki waszym zdaniem byłby dobry rozrzutnik? Na uwadze mam takie firmy jak Alima, Dafagro, Pronar czy też Ursus. Miałem 3 lata temu na testach Alime wrażenia pozytywne. Ciągnik o mocy 110 km myślałem o rozrzutce 9-10 ton. Waszym zdaniem lepszy jest rozrzutnik na jednej osi(na dużych kołach), czy na tandemie? Z góry dziękuje za wypowiedzi
-
Przez daniel20v
Witam. Potrzebuje informacji jakie ciśnienie na tylnym wyjściu hydraulicznym ma John Deere 2130.
-
Przez daniel20v
Witam. Potrzebuje informacji jakie ciśnienie na tylnym wyjściu hydraulicznym ma International 684
-
Przez darsonspire
Witam i jak w temacie i chcialem dodac ze potrzebuje ladowacza do ciagnika lamborghini spire jest to odpowiednik R2 ciagnik 90 konny i złożony jest wniosek na udzwig do 1600kg. Co byscie polecili a dokladniej jaka firma chwali sie obecnie najlepsza opinnia uzytkownikow, co byscie mogli mi podpowiedziec przy kupnie na co zwrócić uwage przy eweltualnym dogadywaniu u dealera? Osobiscie zastanawialem sie nad agromaszem oraz intertechem a i oczywicsie traktor nie ma adaptacji i czy robia ja firmy produkujace tury czy to trzeba gadac z dealerem czy owa produkuje?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki bufor wybrać?
Bydło mięsne