Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Ostatnio w Fendtcie wyskoczył mi błąd i kod usterki to 1.2.01 patrzę w instrukcje obsługi i przyczyna to-,,Wejście akumulatora, napięcie akumulatora poza żądanym zakresem" sposób usunięcia wezwać serwis. 

Co ja mam teraz zrobić? Oco wgl w tym chodzi bo nie rozumiem tej przyczyny 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kamil8352
      Witam. Fendt 716 vario 2002r. Po nacisnieciu przycisku nie zmienia zakresu predkości I/II. Po zmianie zakresu mechanicznie kluczem na ciagnik jeździ tak jak powinien. Nie wyswietla zadnych błędów.
    • Gość
      Przez Gość
      witam,
      pytanie jaka jest najwolniejsza jazda na TMSie ?? włączam pierwszą skrzynie i to jest najwolniej ?? a wolniej to już tylko na dżoju z wyłączonym TMS .. czy jak ??
      i do czego te pomarańczowe pokrętła ??

• Przez kubakar117
      potrzebuję pomocy odnośnie kodu 3003 . Traktor nie odpala
    • Przez Marcin70707
      Witam. Chcę od restaurowac mojego Perkinsa w takim stanie jak wyszedł z fabryki w 1988😊. Dlatego potrzebuje kodów lakieru bloku i blach. Gdyby ktoś mógł mi je udostępnić byłbym bardzo wdzięczny😊. Szukam również szablonu to namalowania napisów na masce. Bardzo proszę o kontakt jeśliby ktoś miał bądź też proszę aby ktoś mi podał wymiary napisów i jak byłoby najlepiej je wykonać żeby wyglądało to estetycznie a nie "w miarę". Serdecznie pozdrawiam 😊😊😊

• Przez Arturo1610
      Witam. Szukam posiadaczy wyżej wymienionych ciągników bo mam kilka pytań odnośnie rury wydechowej A mianowicie jej konstrukcji. Posiadam ciągnik z nieoryginalnym wydechem A chciałbym zrobić coś na wzór oryginalnego tylko nie mam skąd podpatrzyc jak to powinno wyglądać 😁 jeśli ktoś posiada takie ciągniki i chciałby pomóc to zapraszam 🙂
  • Dodaj nową pozycję...
v