Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam zamierzam kupić w najbliższym czasie nowy rozrzutnik , opryskiwacz, siewnik zbożowy, rozsiewacz

Jaką polecacie składnicę maszyn w podlaskim najlepiej jakby wszystkie maszyny można było kupić w jednym miejscu.

Opryskiwacz biardzki 400

Siewnik meprozet/ euro masz

Rozsiewacz abra lub strumyk 

Rozrzutnik 6t rol trans

Najlepiej jak najbliżej Zambrowa !

Edytowane przez Tomek24
Opublikowano

Nie szukaj 5 m od kibla przy tylu maszynach tylko wyślij zapytania do kilku firm ,tak idzie sporo zaoszczędzić -ja kupowałem 340 km od siebie w Agrol-Karolina Piotrowska

Opublikowano

Przemyśl jeszcze raz zakup lepiej kupić jedną konkretną maszynę niż 10 takich o sobie bo teraz ludzie patrzą tylko markowych maszyn i ciężko co kol-wiek sprzedać nie markowego i nie na topie a jak już inwestujesz to inwestuj tak zęby te maszyny starczyły ci na długo, nie chciałesz je zmieniacz na inne.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez radek5314
      Czy ktos moze polecic dobra chemie do mycia ciagnikow i maszyn  przed zima, cos mniej zracego niz Dimer, chodzi tu o zaschniete błoto?
    • Przez Pele94
      Witam. 
      Mam takie pytanie czy ktoś z was korzystał z finasowania fabrycznego albo miał okazję się z tym zapoznać. 
      Mianowicie chodzi mi o zakup nowych maszyn rolniczych na Modernizację. Umowę z agencją mam już podpisaną lecz nie posiadam wystarczających środków na zakup maszyn (słyszałem że ta forma nie wymaga zabezpieczenia hipotecznego gospodarstwa a zabezpieczeniem są zakupione maszyny ) .  Słyszałem ostatnio właśnie o tej formie zakupu ale chciałbym się z tym bardziej zapoznać. A może macie jakieś inne propozycję związane z zakupem maszyn np: kredyt
      Czekam na wasze propozycję. Pozdrawiam  
    • Przez thomas015
      Witam, może mi ktoś wyjaśnić jak ARiMR liczy dobór maszyn na gospodarstwo?
      Mam 15 ha pola i np o jaki ciągnik się mogę starać?
    • Przez Famer21
      Witam, zapewne takie temat już istnieje, ale nie potrafię znaleźć jakiego sprawdzonego środka używacie do mycia maszyn?
    • Przez rekin19k
      Witam,

• Dodaj nową pozycję...
v