dojazd szerokimi maszynami rolniczymi po drogach publicznych
-
Podobna zawartość
-
Przez Xawier
Witam, czy jedzie ktoś może przez ch*jnice na AgroShow i będzie miał jedno wolne miejsce? dołożę się do paliwa, dzień bez znaczenia.
-
Przez Junkers
Wiam,
chciałem zapytać się jak to jest u was z przeglądami i naprawami gwarancyjnymi. Szczególnie interesuje mnie to czy płacicie za dojazd do siebie(klienta)??
Ja mam zakupiony ciągnik w Agrohandlu we Woźniakowie k/Kutna i oni jak raz przyjechali, bo był problem z aku to za dojazd policzyli sobie 1,80zł/km, a mają 30 do mnie.
Najlepiej jakby się wypowiedziała osoba która u nich kupiła np. ciągnik, bo mi się wydaje że mnie robią w balona.
Przecież jest gwarancja to za co mam jeszcze płacić za dojazd?? Płaci się jedynie za materiały eksploatacyjne zastosowane przy przeglądzie.
Kolega kupił DF-a to byli u niego już 8 razy, bo ma z nim niemałe problemy i ani razu nie zapłacił za dojazd, mają do niego ok 100km.
-
Przez Blusik
Witam
Mam pytanie jakie wymagania muszą spełnić np pług, siewnik,kosa konna aby poruszać się po drodze rejestrowac nie musze ale czy wystarczy że mają odblask czy nie?
Pozdrawiam
-
Przez MotoMaszyny_pl
Witam wszystkich serdecznie,
Razem ze wspólnikiem jesteśmy w trakcie budowy nowego serwisu ogłoszeniowego, na którym można znaleźć między innymi ciężkie maszyny rolnicze.
Chciałbym prosić Was o pomoc i pewnego rodzaju podpowiedzi dotyczące tego typu serwisów ogłoszeniowych.
Przede wszystkim chciałbym wiedzieć z jakich serwisów ogłoszeniowych korzystacie przy wyszukiwaniu sprzętu rolniczego oraz z jakich serwisów korzystacie (i dlaczego?) gdy chcecie dodać ogłoszenie?
Co jest według Was najważniejsze w takim serwisie ogłoszeniowym? Jak powinien wyglądać, jakie funkcjonalności powinien posiadać idealny serwis ogłoszeniowy z maszynami rolniczymi?
Za odpowiedzi i zaangażowanie w temat z góry BARDZO DZIĘKUJĘ!
-
Przez MotoMaszyny_pl
Witam serdecznie,
Chciałbym podziękować za aktywność i zaangażowanie użytkowników w budowę struktury kategorii na naszej stronie oraz zaprosić ponownie tych. którzy jeszcze nie odwiedzili naszego serwisu darmowych ogłoszeń z maszynami rolniczymi na stronę: MotoMaszyny.pl
Dla wszystkich, którzy już znają MotoMaszyny mam pytanie: Co byś zrobił / zmienił będąc właścicielem tego serwisu ?
Możecie się poczuć przez chwilę na naszym miejscu i napiszcie co robimy źle a co dobrze najlepsze odpowiedzi i ich autorzy będą zapamiętane
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opony przód i tył Ursus 3512.
Sprzedam działkę rolna gm. Sobków 1,86ha