Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Majkelo
      Panowie potrzebuje skuter do ''zwiedzania'' , objeżdżania, kontrolowania pól .
      Poszukuje jakiejś firmy lub osoby prywatnej,z okolic Kutna, Łowicza, Zgierza, Uniejowa, która SPROWADZA takie rzeczy z ZACHODU (chińczyk absolutnie nie wchodzi w grę)

Załączone zdjęcie dla uwagi.

• Przez RolnikzPodkarpacia
      Witam chciałbym się Was poradzić w sprawie zagospodarowania dobrze ziemią. Za niedługo przejmę gospodarstwo po rodzicach na chwile obecną mamy ok 15ha ziemi. Hodujemy ok 35 sztuk swiń, 7 byków, 2 krowy, 2 konie plus źrebaki. Ja chciałbym zostawić tylko konie i bydło opasowe. W oborze zmieszcze konie i 10 sztuk bydła. W chlewni po przeróbkach mógłbym trzymać cielaki. A później w miarę zarobków chciałbym przerobić stodołe na bydło ( wejdzie tam 20 sztuk uwiązowo) . Czy takie coś ma szanse wypalić? I jak zagospodarować dobrze ziemie które mam? (ziemia III i IV klasa) łąki ok 5ha. W grę wchodzi też dzierżawa ziemi ok 5ha i łąk 2ha w przyszłości.
    • Przez SimFan
      Kupię prasę rolującą do 16 tyś złotych, najlepiej z rotorem ale rozważę każdą propozycję.
    • Przez dario1601
      koledzy prosil bym o opinie jaka zgrabiarke uzywana mozna kupic zeby nie naciac sie na cos bardzo awaryjnego interesuje mnie model do srodka o szer. rob. ok 8 m

• Przez Manio221
      Mam pytanie znalazłem silnik do MF 2620 od kombajnu class senator typ silnika Perkins A6. 354,4 czy będzie pasował? Proszę o pomoc. Niby takie same typy silników  😉
  • Dodaj nową pozycję...
v