Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Handlował ktoś z was z firmą?? Delta Industries. Adres, ul. Poznańska 15, 46-220 Byczyna. NIP, 751-17-77-348. Telefon, 570136565 . poproszę o opinie na jej temat

Opublikowano

Kontaktu nie miałam, ale krótki research w necie i powiem szczerze, że dziwnie wygląda firma zajmująca się obrotem zbóż wg strony www, a w PKD ma wpisane jako główną działalność "usługi fotograficzne"....

Opublikowano
Dnia 7.02.2019 o 13:47, JozeF84 napisał:

Witam. Handlował ktoś z was z firmą?? Delta Industries. Adres, ul. Poznańska 15, 46-220 Byczyna. NIP, 751-17-77-348. Telefon, 570136565 . poproszę o opinie na jej temat

Ponawiam temat. Proszę o opinie tej firmy.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Zet7211MF6140
      Witam.
      Planuje kupić zgrabiarke karuzelową i chciałbym zasięgnąć opinii na temat tych dwóch firm. Będzie używana głownie do siana ale też do zielonej trawy.
    • Przez Leser
      Cześć - Ma ktoś może ładowarkę lub ma znajomego posiadającego takie cudo pracujące w cięższych warunkach najlepiej przy bydle mlecznym? Jak sobie radzi ten model?:
      MF TH 6030 / MF TH 7030

Zależy mi tylko na takich modelach bo ich wymiary są najlepsze dla mnie - mam wąskie chlewy
      Dzięki za all info
    • Przez bolo527
      Dzień dobry. Jestem tu nowy i coś nie bardzo ogarniam pisanie postów. Napisałem odpowiedź i nie mogę jej wysłać. wyświetla się coś takiego, że musi sprawdzić moderator, a kolor tekstu zmienił się na jakiś dziwny i dostał statu ukrytego. Co robię nie tak ?
    • Przez Papina
      Czy te przyczepy dobrze zdają wam egzamin ? Jak sprawa wygląda z ramą ? siłownikami ? Nie ciekną ? Blacha czy jest dobrze zabezpieczona przed eksploatacją ? Czy ceny są dość przystępne ?
    • Przez Razzor
      Witam jakie są wasze opinie na temat traktora renault 95.14 RS, 85 KM, silnik MWM, skrzynia i rewers mechaniczny,czy jest godny uwagi?
  • Dodaj nową pozycję...
v