-
Podobna zawartość
-
Przez krecikuryn
Otwieram temat bo nie znalazłem konkretnych i aktualnych informacji w tym temacie. Planuje spróbować zasiać groch tarchalska i mam pytanie do kogoś kto ma troche doświadczenia: ile wysiewa sie na ha , czym najlepiej zaprawić, jakie herbicyby, fungicydy terminy?? prosze o pomoc
-
Przez jprzemko
Witam, Posiadam nowego poznaniaka na talerzu i kółku kopiujacym(420 l). Planuję do niego dokupić agregat uprawowo siewny taki jak w linku: https://m.olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-lekki-agro-system-CID757-IDv6qcA.html/#position=9&page=1
Producent powiedział że agregat waży około 700 kg.
Czy Proxima 8441 z podwójnie wzmocnionym podnośnikiem i turem na przodzie da sobie radę???
Jakie opinie o producencie Agro System?
-
Przez sunday
Witam.
Mam pytanie czy Case MX 135 poradzi sobie z agregatem uprawowo siewnym Amazone 3m
siewnik nabudowany z broną wirową i walem packera
mocą wydaje mi się że na pewno sobie poradzi, ale chodzi mi czy to nie za ciężki zestaw bo słyszałem różne opinie i teraz już nie wiem
proszę doświadczonych rolników o podpowiedź
-
Przez farmer15555
Jak znaleźć taki elektrozawór bo szukam szukam i identycznego nie mogę się doszukać bądź podobnego.
lub taki
są takie same lecz ten drugi jest z 2003r i ma inne numery. K KSM 11/03 VR032AA35V03 = 12V pomoże ktoś znaleźć zamiennik?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Massey Ferguson