-
Podobna zawartość
-
Przez grodzioman
Panowie ratujcie. Potrzebuję opis bądź zdjęcie jak podłączyć przewody do stacyjki do Belarusa 920 2007r. Wypadła mi stacyjka podczas wymiany i rozłączyły się przewody. Stacyjka nowego typu, nie moge się połapać który był gdzie. Sprawa dość pilna bo zostałem bez tura przy bydle. 😒
-
Przez potok
Czy jest możliwe zamontowanie wysprzęglika i pompki od innego ciągnika aby praca sprzęgła była bardziej wygodna.
-
Przez Gość andrew_goszczyk
Witam. Mam proste pytanie ile waży hassia dk 250,smażone d7 i d8 też250 bo nie wiem cz mój zet da rade z zestawem i jak wygląda przezbrojenie rolek do rzepaku. Z góry dzięki za pomoc.
-
Przez XkajkopterX17
Witam, jestem zainteresowany zapoczątkowaniem hodowli owiec mięsnych na areale 21ha. Jakie wymagania posiadają takie owce w praktyce ? Czy wystarczy im małe pastwisko i siano na zime ? Czy jagnięcina jest opłacalna ? Słyszałem że kraje zachodu lubią importować od nas te mięso. Owce mieszkały by w oborze i posiadały by wybieg w postaci pastwiska za oborą o powierzchni 0,7 ha
-
Przez cris10
Witam , mam na sprzedaż agregat talerzowy Tolmet TYTAN 3 metry szerokości .
-wał packer
- dwa rzędy talerz na amortyzacji gumowej
- składne boczne talerze
- ekrany boczne regulowane
- talerze 560 mm
- hydropak
-piasty bezobsługowe
Agregat przepracował około 80 ha , mało używany , zawsze garażowany i konserwowany . Sprzedaje ponieważ przechodzę do uprawy uproszczonej , więc nie będzie już potrzebna .
Cena jaka mnie interesuje to 16 tys brutto , nie wystawiam faktury VAT!
Kontakt w wiadomości prywatnej , tam podam numer telefonu.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Talerzowka
Belarus 820 & Ursus c360 & Ursus 4514