Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

marko to jest wielki fan byłej ekipy rządzącej, podoba mu sie wszystko co doprawadza ten kraj do ruiny, ta afera z bydłem tez zapewne mu sie podoba bo to zrobił tefałen jego ulubiona telewizja .... te jego głupoty sa na tym forum można poczytac tylko pod innymi nickami

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)

twoje zwidy nikogo nie interesują  

kryzys minie i trzeba go przeczekać ..nie pierwszy raz i nie ostatni , taki fach ..kto ma bydło to będzie trzymał i tyle...  ceny się utrzymają bo sporo ludzi na tym zarabia 

Edytowane przez marko1970
Opublikowano
19 minut temu, marko1970 napisał:

widzisz ...żebyś nie wiem jak się pocił to nic nie zależy w tym kraju od takiego nieroba jak ty co  robi przy nie swoim bydle :D

najpierw nabijałeś się z ludzi że robią za parobków a teraz sam to robisz ...ot taki los na 5 ha :D..ni dopłaty ni zarobku na byku 

6 minut temu, ozzborn napisał:

no no a kiedy kolejne konto zakładasz internetowy hodowco ? :D

Idźcie se pier**lić gdzieś indziej ;)

Opublikowano
3 minuty temu, marko1970 napisał:

jaki szum dzieciaku ? pisze ze hodowla bydła upadnie przez jakieś krótkotrwałe  zawirowanie ? ze ceny polecą na łeb ? 

kto to robi ? ..leń który nie ma nic na oborach ;)

JA DZIECIAK - dzięki że mnie odmładzasz aż mi lepiej 

jak pisałes stówka w oborze - czym mnie straszysz lub czym sie chwalisz  JAK OSIĄGNIESZ MÓJ POZIOM TO ZACZNIJ SIE UDZIELAĆ ale narazie ci dużooooo brakuje 

Opublikowano (edytowane)

najpierw to ty napisz cos na temat pełowski trolu ....  zalogowany widze jak zawsze incognito... kto ci płaci za siedzenie na tym forum całymi dniami ?

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano

żeby pisać trzeba też umieć czytać ale marko nie potrafi ani jednego ani drugiego 

8 minut temu, marko1970 napisał:

potrafisz napisać coś w temacie ? ...czy będziesz pierdu , pierdu  bez sensu robił ? gimbazie takie teksty możesz pocić  

a pocić to ty sie pocisz jak za parobka taczką latasz po oborze 

• Haha 1
Opublikowano

kto ciebie gania -masz okazje to sie pożal

ja nigdzie nie pisałem że ozzborn jest moim przewodnikiem bo ja wiem co robie co mam i sie nikogo nie słucham 

a jak do tej pory to ja ciebie baranie bez szkoły nie wyzywałem ale zawsze trafi sie taki idiota 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, marko1970 napisał:

kończ te mądrości i pisz w temacie 

temat jest ogólny a tobie jak sie nie podoba to wypad ... przylazłes tu robic sensacje ale znowu cie zgasili, wiec ogon pod d .... zawiń i poszedł stąd ...

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)

...

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, marko1970 napisał:

wygoni wszystkich którzy się znają i mają pełne obory ...będzie królem hodowli na af ;)

ty sie znasz jak wół na gwiazdach, jedyne na czym sie znasz to jątrzenie i oczernianie ludzi

Edytowane przez ozzborn
Opublikowano
2 minuty temu, marko1970 napisał:

ozzborn temat prowadzi :D...kurna ale cyrki 

wygoni wszystkich którzy się znają i mają pełne obory ...będzie królem hodowli na af ;)

jak pracodawca ma pełną obore to powiedz niech postawi drugą i taczek dokupi 

Opublikowano (edytowane)

ozzborn tak  zmodernizował łursusa  c-360  ...dołożył szersze oponki i tura, to go dzieci wyśmiały ... fotki po paru dniach usunął :D

król af :ph34r:...pan hodowli i modernizacji 

Edytowane przez marko1970
Opublikowano
9 minut temu, marko1970 napisał:

ozzborn tak  zmodernizował łursusa  c-360  ...dołożył szersze oponki i tura, to go dzieci wyśmiały ... fotki po paru dniach usunął :D

król af :ph34r:...pan hodowli i modernizacji 

głupek dalej wymysla i oczernia ludzi bo aby na tym sie zna... pan hodowli z setką denaturatu w kieszeni :D