-
Podobna zawartość
-
Przez radas
Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
-
Przez Gość
Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana . -
Przez farmer_89
Witam, pytanie do MR z naboru 2015 czy ktoś już dostal wyplate drugiej części premii 20%, jeśli sa takie osoby proszę napiszcie!
-
Przez Gość Doloress
Oddzieliłem ostatnie posty dotyczące programu i założyłem nowy temat .
Jak sama nazwa wskazuje temat dotyczy programu emitowanego przez TVP ,Wszystkie wycieczki prywatne i odgrzewanie starych kotletów zżycia forum będzie punktowane -Przypominam tytuł ''Rolnik szuka żony'' nie mylić z ''Anna szuka męża''. Pozdrawiam zły moderator SZYMANOX
Info z pierwszej ręki.... czyli z yt oczywiście... Grzesiu wybrał Dorotke. 😉
-
Przez Rafał11
Witam. Składałem wniosek o premie na młodego rolnika i chcialbym się dowiedzieć czy są jakieś juz decyzje jeżeli nie to kiedy to się rozstrzygnie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Usługi rolnicze a VAT
Rabarbar