Programy/aplikacje do tworzenia planu nawożenia azotem
-
Podobna zawartość
-
Przez AF_Mirek
W części forum dotyczącym warzyw i owoców wprowadzamy prefiksy. Oczywiście dotyczy to tematów, w których da się sensownie tak zapisać tytuł.
To znaczy, że tytuły zakładanych wątków powinny wyglądać następująco:
[malina] Ile sadzonek na 1ha?
[truskawka] Zakładanie uprawy
Czyli w nawiasie kwadratowym nazwa uprawy, zapisana w liczbie pojedynczej, a następnie zagadnienie, którego dotyczy wątek.
Mam nadzieję, że prefiksy pomogą łatwiej znaleźć wątki dotyczące konkretnych zagadnień, problemów.
-
Przez AF_Mirek
W części forum dotyczącym warzyw i owoców wprowadzamy prefiksy.
To znaczy, że tytuły zakładanych wątków powinny wyglądać następująco:
[malina] Ile sadzonek na 1ha?
[truskawka] Zakładanie uprawy
Czyli w nawiasie kwadratowym nazwa uprawy, zapisana w liczbie pojedynczej, a następnie zagadnienie, którego dotyczy wątek.
Mam nadzieję, że prefiksy pomogą łatwiej znaleźć wątki dotyczące konkretnych zagadnień, problemów.
-
Przez alvaroalvaro78
Jak w temacie - macie namiar na darmowy program do tworzenia takich map ? Farm Work Office 16 nie chcę przejść procesu aktywacji w wersji trialowej , na SatAgro też pomimo stworzenia granic pola nie da sie stworzyć mapy aplikacyjnej.
-
Przez Magda_86
Witam.
Ostatnio mi ktoś powiedział, że oprócz książki oprysków kazdy rolnik musi prowadzić plan nawozowy. Czy to prawda?
Chciałam dodać ze nie mam zwierząt i mam trochę mniej niż 15 ha - głównie produkcja zbóż. W 2014 otrzymałam MR
-
Przez AleksanderX
Uprawiam 51 ha pszenicy stosuję nawożenie azotowe mineralne w ilości 95 kg N na ha. Czy mam obowiazek sporządzania planu nawożenia .nie stosuję nawożenia organicznego
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ustawienie ciśnienia w amortyzacji
Tadeus