Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak w temacie - macie namiar na darmowy program do tworzenia takich map ? Farm Work Office 16 nie chcę przejść procesu aktywacji w wersji trialowej , na SatAgro też pomimo stworzenia granic pola nie da sie stworzyć mapy aplikacyjnej.

Edytowane przez alvaroalvaro78
Opublikowano

Z innymi programami nie pomogę, ale mogę spróbować pomóc z poprawną instalacją Farm Works. Jaką konkretnie wersję instalujesz i na czym polega problem?

Opublikowano (edytowane)

2013 oraz 2016 obie wersje od razu po instalacji i próbie odpalenia ich w wersji trialowej informują o tym że czas upłynął. Żadna z wersji nigdy wcześniej nie była instalowana więc w rejestrach na pewno nie ma żadnych wpisów...

Edytowane przez alvaroalvaro78

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AF_Mirek
      W części forum dotyczącym warzyw i owoców wprowadzamy prefiksy. Oczywiście dotyczy to tematów, w których da się sensownie tak zapisać tytuł.
      To znaczy, że tytuły zakładanych wątków powinny wyglądać następująco:
      [malina] Ile sadzonek na 1ha?
      [truskawka] Zakładanie uprawy

Czyli w nawiasie kwadratowym nazwa uprawy, zapisana w liczbie pojedynczej, a następnie zagadnienie, którego dotyczy wątek.

Mam nadzieję, że prefiksy pomogą łatwiej znaleźć wątki dotyczące konkretnych zagadnień, problemów.
    • Przez AF_Mirek
      W części forum dotyczącym warzyw i owoców wprowadzamy prefiksy.
      To znaczy, że tytuły zakładanych wątków powinny wyglądać następująco:

[malina] Ile sadzonek na 1ha?
      [truskawka] Zakładanie uprawy

Czyli w nawiasie kwadratowym nazwa uprawy, zapisana w liczbie pojedynczej, a następnie zagadnienie, którego dotyczy wątek.

Mam nadzieję, że prefiksy pomogą łatwiej znaleźć wątki dotyczące konkretnych zagadnień, problemów.
    • Przez sumek666
      Cześć,
      czy znacie i korzystacie z programów do tworzenia planu nawożenia azotem zgodnie z nową ustawą? jak to zrobić? jak ugryźć temat? 
  • Dodaj nową pozycję...
v