Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaką odmianę pomidora malinowego polecacie? Chodzi mi o w miare wczesną o sporych owocach, nie chorująca na choroby i zeby smakowała :). Macie jakieś propozycję ?.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez dambed15
      Witam Posiadam 20a truskawek i są to honoeye i salut i na jesień mam zamiar dosadzić drugie 20a. Jakie odmiany polecacie , posiadam drugą klasę ziemi.Chodzi mi o dosyć duża wydajność i w miarę duże owoce. Proszę o wasze rady. Pozdrawiam
    • Przez lewy01
      Założyłem ten temat, bo z ojcem przymierzamy się do kupna nowego ciąnika i tu zaczyna się problem. Mamy 33ha, przeważnie gleby klasy 4,5, i 6. Będzie miał założony ładowacz, a do pomocy c-330 i c-385. W jaka markę warto zainwestować New Holland, Zetor, Case, Ursus, Landini, McCormick, Steyr ?
    • Przez LipaK97
      Witam. Piszę do was z prośbą, w najbliższym czasie planujemy zakup nowego beczkowozu z osią pojedynczą do 5000 L, jakie firmy + modele byście polecili z podanych poniżej, bądź może i nawet inne. Ogółem beczkowóz miałby pracować z MF 5611. Nasz wybór oscyluje pomiędzy : 
      - Joskin MODULO2 5000 ME (cenowo podobno w granicach 33 tyś. netto, chodź nie jest to 100% informacja)
      - Meprozet Kościan PN - 50 (cenowo ok. 22800 tyś. netto) 
      - POMOT 5000L (dokładnej ceny jeszcze nie znamy)  
      Bardzo proszę o fachowe doradztwo w wyborze z uzasadnieniem jeżeli to możliwe. Chcę dodać, że niestety nie znam się na beczkowozach, dlatego też pytam właśnie Was o opinie. 
    • Przez sebastiankula120
      Witam, jaką nową prasę rolującą polecacie do 120 tys? Rocznie robię około tysiąca bez plus usługi. 
    • Przez artur1295
      Witam
      Chciałbym się dowiedzieć jakiej firmy olej silnikowy polecacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v