Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, przemek28_28 napisał:

Mam trochę więcej. Gdzie mogę Cie odwiedzic żebyśmy pogadali?

Nie pisałem do ciebie to raz a dwa to pogadaj sobie ze swoim ptaszkiem smarku jeden.... 

Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

Nie pisałem do ciebie to raz a dwa to pogadaj sobie ze swoim ptaszkiem smarku jeden.... 

Strach cię dziadziu obleciał? Najpierw obrażasz jego dziadka, a teraz prócz fujary nogi ci zmiękły?

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Taki chłop a boi sie odwiedzin? Zastanawiające..... kozak w neci, piz*a w świecie.

pozdrawiam środkowym palcem

Opublikowano (edytowane)

No pewnie że się pobeczalem że strachu.. 😁😁😁😁😁

No to dawaj  reku na pw.... Kurla internetowy szczyl będzie mi tu straszył... Czekam.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Następna wojna będzie "Handlarze vs Rolnicy- ostateczne starcie". Oczywiście na czele drużyny rolników @kanalia36 z ostrymi widłami. ;) 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kentar napisał:

Krowiarze vs opasy

Etat vs gospodarka

Etat + gospodarka vs gospodarka

Kolejna wojna!

Czekaj czekaj zapomniałeś o handlarz vs gospodarz 😂 

Czasami nie wierzę w to co tu się dzieje.

donweter1989

Piegus

Jedne myśli 😂 

Edytowane przez damian007
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ot tam internetowe pierdu, pierdu smarka i tyle.... Będzie tu odwiedzał zara a na paliwo pewnie  nima... 😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

Jeszcze handlarze kontra gospodarze😂

Nie no to jakby wymieniac kot vs pies dlatego nie wymienialem, oczywista oczywistosc!

Opublikowano
8 minut temu, Piegus napisał:

Następna wojna będzie "Handlarze vs Rolnicy- ostateczne starcie". Oczywiście na czele drużyny rolników @kanalia36 z ostrymi widłami. ;) 

Kanalia z rozpędu w szale to by swoja druzyne widlami nawet napieprzal.

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Kentar napisał:

Nie no to jakby wymieniac kot vs pies dlatego nie wymienialem, oczywista oczywistosc!

A do tańca i zabawy przygrywał będzie zespół Albatros z Białegostoku 

Umcy umcy umcy umcy...😂😂

Honorowym gościem Krzychu Krawczyk z przebojem "Mój handlarzu byłeś mi naprawdę bliski"😂😂

• Haha 6
Opublikowano
Przed chwilą, Kentar napisał:

On by się z Wami nie certolił. Najpierw widłami wykopałby dziurę w gnoju, potem każdego handlarza po kolei łopatą w łeb i w dół.

Opublikowano
1 minutę temu, damian007 napisał:

A do tańca i zabawy przygrywał będzie zespół Albatros z Białegostoku 

Umcy umcy umcy umcy...😂😂

Honorowym gościem Krzychu Krawczyk z przebojem "Mój handlarzu byłeś mi naprawdę bliski"😂😂

Wagi nie obnizyles, obnizylem sobie sam...

• Haha 10
Opublikowano
1 godzinę temu, przemek28_28 napisał:

Sprzedasz mi za 60 pare złotych?

Praktycznie nie sprzedaje ,czasami tylko jakąś jałóweczke . Ale takie zaraz po urodzeniu mogę Ci sprzedać za 70 zł ,plus  za biżuterie coś dołożysz😊

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Kentar napisał:

on nie jest głupi tylko za dużo pije i jest zbyt szczery ...zawziął się na handlarzy bo go wydymali i nie ma się co dziwić ...:D

osobiście dawno nie wpuszczam handlarza na podwórko i tyle  bo to dymanie na własne życzenie ...

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, TomiAgroKujawy napisał:

Gdy ktoś wrzuci skan z wypłaty na przyzwoitym etacie, to trochę hodowcom kopara opadnie...

A ja wrzucę przychody z gospodarstwa i ciekawe komu wtedy kopara opadnie,  po co te licytację.  Przychodzisz z roboty do domu i nadal jedyne co masz to wypłata , dom i samochód. Hodowla ma ten plus , że jak ślizgnie się noga , albo nie daj Boże przyjdzie choroba to następnego dnia możesz ładować bydlaki na auto .

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, damian007 napisał:

Ursus932 gdzie stacjonujesz??☺️

Łódzkie kolego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v