Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, tak jak w temacie, czy warto dopłacić do komputera z gps bravo 400s? Różnica w cenie do bravo 180 to około 12 tys. Jakie są plusy z użytkowania tego gpsa? Jaka jest dokładność i czy nadaje się to do prowadzenia równoległego? Proszę użytkowników o opinię, pozdrawiam.
Opublikowano
traktorem ci to sterować nie będzie. kontroluje to sekcje opryskiwacza żeby nie nanosic podwójnie srodka na klinach i uwrociach. opłacalność polega na lepszym zagospodarowaniu środków i wody. najbardziej przydatne jeśli mamy pola w klinach i nieregularnych kształtach
Opublikowano
Że traktorem sterować nie będzie to wiem, ale chyba jest opcja że pokazuje aby skręcić prawo lewo tak aby przejazd był równoległy? Taka opcja byłaby przydatna do opryskiwania pola bez ścieżek technologicznych np. doglebówki przed siewem. Albo do rozsiewania nawozów.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez andzin
      Czy ma ktoś opryskiwacz Biardzki ze Zbuczyna. Jak się spisuje. Chcę kupić taki 600l czy warto bo cenowo nie drogo chyba coś około 3tys. Czekam na opinie.
    • Przez fiolek
      mam problem z komputerem przy opryskiwaczu a mianowicie moim zdaniem zle liczy predkosc,czasami sa skoki z 7km/h na 3km/h a co za tym idzie skoki wydajnosci cieczy z 200l na 400l/ha. Jaka moze byc przyczyna takiego zachowywania sie ?? czy napiecie ok11,5-12v moze sie do tego przyczynić??
    • Przez piotrk1233
      Witam!

Opryskiwacz 400/12m. Pompa polska 120l/min.

Od pewnego czasu mam problemy z opryskiwaczem. Mianowice nie trzyma mi ciśnienia.
      Mam ustawione na 3 bary, a ciśnienie skacze sobie od 2-3,5. W pompie zmieniłem już membranę, zaworki i problem nie zniknął. Co może być przyczyną?
    • Przez Radek_MB
      Witam,
      Czy ktos z Was wgrywal mapy do komputera Arag Bravo 400s? Chcialbym zeby komputer sterowal opryskiem wg GPSa.
  • Dodaj nową pozycję...
v