Claas Dominator 108SL - brak regulacji klepiska
-
Podobna zawartość
-
Przez bizonsuperzo56
witam jak ustawic na znakach rozrzad. wymienialem wal i glownie chodzi o kolo stykajace sie z kolem od walu bo na wale jest oznaczenie C. a na kole stykajacym sie z nim sa nabite dwa przy sobie C i pytanie do was czy ten znak z kola od walu. ma sie z grac pomiedzy tymi dwoma znakami z kolem stykajacym sie z nim -
Przez mrbarti44
Witam. Posiadam siewnik famarol 2,7 metra. Chciałbym zwiększyć międzyrzędzia i wyłączyć co drugi lejek, albo usunąć kilka. Czy ktoś już tak kiedyś zrobił i czy się udało? Jak zrobić ścieżki technologiczne takim siewnikiem na 12 metrów?
-
Przez Gość
Tak jak w tytule, prosiłbym bym o ustawienie sit, klepiska, prędkości bębna mniej więcej do poszczególnych zbóż.
przeszukałem forum i nic na ten temat nie znalazłem.
Przy okazji, wie ktoś może czy można gdzieś kupić linkę obrotów bębna młocarni? bo nic nie mogę znaleźć a może od innego modelu/kombajnu by pasował ? z góry dzięki
-
Przez Michalq66
Posiadacze i operatorzy CX6080/90 mam pytanie.. jak macie ustawione wiatry/sita na rzepak ?
-
Przez stasiu3512
Witam. Czy wie ktoś na jakiej zasadzie działają czujniki w zbiorniku? Po dotknięci blaszki do czujnika żadna z kontrolek się nie zaświeciła. Czy muszę mieć włączoną młocarnie? A może problem jest w czymś innym? Druga sprawa dotyczy czujnika położenia wysokości gardzieli. Po poruszaniu czujnikiem w górę i w dół jest brak reakcji na zegarze w kabinie, po zmierzeniu go przez probówke okazuje się, że nie ma w nim prądu. Wszystkie bezpieczniki są dobre. Gdzie mogę szukać problemu?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kolumna kierownicza claas dominator 96
Claas Dominator 96