-
Podobna zawartość
-
Przez MariuszKlim
Cześć, stara kosiarka bębnowa Polska co roku jest do generalnej naprawy, 200zł co najmniej muszę wydać.
może polecicie coś z lepszych i większych do wagi około 500kg. jeszcze w kosiarce musi być szybka wymiana noży, nie na klucze przykręcane jak słyszałem że niektóre takie są. co roku koszenia około 40 ha. nierówne łąki.
Nową widziałem z Talex ale opinie są różne (że nie wytrzymała) do 12tys brutto tyle mogę wydać na nową. A jak używka jakaś dobra markowa to do 6tys zł
Co polecacie do 50KM na długie lata? jak co będzie kosić
-
Przez kamil5421
Witam. Chciałbym kupić do zatora Forterry 125 . Kosiarkę czołową , ale mam problem wałek z przodu kręci się w przeciwnym kierunku jak norlamnie " nie ma możliwości zmiany kierunku obrotu "..... czy ktoś się orientuje czy są jakieś kosiarki czołowe co maja zmienne kierunki pracy lub jak to rozwiązać . ??
-
Przez adamek1942
Witam mam oto takie pytanie która będzie lepsza z tych kosiarek?? w grę wchodzi dysk i bęben.
-
Przez adamek1942
Witam zakładam nowy temat ponieważ nic nie znalazłem na temat tych kosiarek, co sądzicie o tych kosiarkach z tego co zauważyłem to mocowania mają lepsze od uni alki,
zakładałem inny temat na temat kosiarek ale tamto jest już nieaktualne
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam mulczer/rozdrabniacz Unia Kornik XL 2,8 m
Ursus C-360 & Kosiarka rotacyjna