Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam

Czy ktoś ma może do sprzedania katalog części do pługa Unia Grudziądz TUR 35, model U-123 rok produkcji 2002? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam !

Opublikowano

@toobek

Witaj kolego, katalogu niestety nie mam żeby podesłać czy odsprzedać ale mogę podać Ci numery porównawcze elementów do UNIA TUR 35 takich jak 

- Lemiesz 
- Dłuto 
- Śruba Płużna 
- Pierś Odkładni 
- Odkładnia
- Płoza 
- Zgarniacz skiby 
- Uchwyt Zgarniacza 
- Nakładka Płozy 
- Piętka Płozy 

Daj znać co Cię interesuje :) 

Pozdro!
sklep ZENOX.pl 
sebastian@zenox.pl 
TEL. 723 678 743 

Opublikowano

@toobek

A jednak mam wersję elektroniczną ;) 

https://okat.granit-parts.com/index.php?customer=granitparts&shopLanguage=GP&articleNumbers=656C328GLNOM&catalogLanguage=pl_PL&catalogName=Fricke_Katalog_26&sid=#/?onlinekatpage=4&im=1

strony 350 oraz 351

Gdybyś wymieniał jakieś elementy to zapraszam na www.ZENOX.pl. Jak zadzwonisz lub napisze maila i powołasz się na agrofoto to dam jeszcze rabat ;) 

Pozdro!
sklep ZENOX.pl 
sebastian@zenox.pl 
TEL. 723 678 743 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez PatrykNowakowski
      Witam 🙂 szukam opini na temat pługów obrotowych. Jakie macie opinie na temat pługów tych w temacie? Jaki obrót jest lepszy siłownik z przodu, z tyłu, pionowy czy poziomy, jakie są plusy i minusy tych wariantów? Przedpłużki czy scinacze? Może ktoś poleca jakiś inny pług do 20 tyś zł na resorach 4x40? 🙂

• Przez podol21
      Witam. Sprzedam agregat podorywkowy Unia Kos 2.6 st. Rok produkcji 2012. Wogóle nie używany. 

• Gość
      Przez Gość
      Szukam katalogu części i schematu instalacji elektrycznej do zetora 7341, najlepiej w formie pdf. Może ktoś ma ? 
    • Przez damiex90
      Witam, ostatnio ułamała mi się taka dźwigienka przy rewersie w ciągniku same explorer. Pytanie brzmi jak to coś na zdjęciu może się nazywać albo jakiś numer katalogowy..
      1.xps
  • Dodaj nową pozycję...
v