-
Podobna zawartość
-
Przez jarekm600
Co sadzicie o tym ciagniku.. Jaka jest wytrzymałosc silnika jaka skrzynia czy cena jest przystepna??
-
Przez Pietrzak313
Mam pytanie w sprawie tej firmy czy ich pługi są godne uwagi, jak jest z ich żywotnością i czy dobrze kryją i w ogól czy warto taki pług kupić
Proszę o pomoc bo zastanawiam się nad kupnem pługa 4 skibowego obrotowego na dobrych zabezpieczeniach Lekkiego
-
Przez hodowcamlody
Pozwoliłem sobie to nazwać pługiem, w zasadzie chcę porobić takie małe fosy coś koło 30x20 żeby na upartego na wprost przejechać ciągnikiem. Ma ktoś pomysł z czego by takie coś wziąć?... pługiem nawet konnym testowane ale przy tych 20cm wywala się kawał ziemi a u mnie glina i nie ma jak tego rozbić. Pasuje żeby wywalało na dwie strony, i do tego dopiąć jakiś strasznie ciężki wałek lub potem walcować. Temat bardzo pilny bo u mnie pastwiska to podstawa, krowy nie nauczone być karmione sianem i moment spadają z mleka.
-
Przez Maniek333333
Witam ,
Chcialbym abyscie opisali mi plug marki "STANROL" , glownie chodzi czy dobrze orze , czy sie nie zapycha i jakim ciagnikiem zostal ciagniety itp . Osobiscie zastanawiam sie nad kupnem tego oto plugu , posiadam Jumza , wiec mysle , ze praca bedzie dobra . Mam tez drugie pytanie Jumz uciagnie plug 4 skibowy zagonowy ? Pozdrawiam i dorzucam foto pluga , nad ktorym sie zastanawiam =)>
-
Przez Tuning221
Witam, kupiłem pług Fiskars(agrolux/overum) nowego typu, szukam i szukam na internecie i nigdzie nic takiego nie ma ! kiedyś znalazłem jedynie Massey fergusona, który miał niemalże identycznie rozwiązane zabezpieczenia i budowę(o MF nie ma mowy na tabliczce czy naklejkach).
Jezeli wiecie co kolwiek o tym pługu(jak orze, jak z czesciami, od czego czesci pasują,jak to ogolnie wyglada) to prosze o informacje poniżej
Załączam jeszcze zdjęcia mojego pługa.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kupie Kaczki pekin
Ursus oraz plug fortschritt b125