Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez alvaroalvaro78
      Cena 90000zł NETTO. Krajowy od
      1. właściciela a zarazem operatora. Stan bdb. Pracował na 80ha. Konfiguracja :
      - Szerokość robocza 21/18m
      - Zbiornik gł. 3000l + zbiornik na czystą wodę 300l
      - 2xpompa 160-tka
      - Cyrkulacja cieczy
      - Przekładnia zwiększająca prześwit
      - Opony 12.4 R46 rozstaw 180cm
      - Amortyzacja dyszla
      - Stopa podporowa hydrauliczna
      - Boczny rozwadniacz
      - Błotniki
      - Przezroczysta obudowa filtra ułatwia kontrolę zabrudzenia
      - Elektryczne poziomowanie - przesuwanie środka ciężkości
      - Sterownik 7 sekcyjny ME
      - Głowice potrójne Teejet z końcówkami "2"eżektor, "3" eżektor, "4" zwykłe.

• Przez ThePerkins
      https://www.olx.pl/oferta/schladzalnik-mleka-430l-zamienie-CID757-IDwMAPZ.html  Sprzedam bądź zamienię na większy najlepiej 650l Mazowieckie/Podlaskie 
    • Przez witch
      Witam sprzedam pług z odkładnicami ażurowymi stan oraz podzespoły w bdb stanie rama 120x120x8 mm koło podporowe boczne zabezpieczenie śruboweprześwit pod ramą: 75 cm zmienna skokowo szerokość pracy: 35/40/45 cm na korpus regulacja pierwszej skiby przedpłużki nigdy nie używane jak nowe. . Więcej informacji na pw lub telefonicznie. Nie mam nic do ukrycia

• Przez postwiorka
      Witam
      Czy niema ktoś z was przypadkiem na zbyciu przedpłużków do pługa rabe werk taube (2 skibowy obracany mechanicznie)
      Pozdrawiam
    • Przez michal33554
      Witam, wziąłem w dzierżawe 5 ha ziemi prawie całością klasa 4b. Zacznę od tego że ziemia nie widziała wapna od jakichś 15 lat. Słoma była ścinana 2 lata z rzędu z żyta i pszenżyta. Planuje zasiać tam żyto dańkowskie Opal rok po centrali - mam już zamówione tylko nie wiem ile wysiać tego na hektar. Rolnik od którego będe brał , powiedział że spokojnie wystraczy 150 kg / ha. Nie będzie za rzadkie ? No tylko tyle że właśnie rok po centrali a ziarno bardzo grube. Nie chcę wysiewać tam teraz wapna ani polifoski, bo ta dzierżawa jest raczej tylko na rok.
  • Dodaj nową pozycję...
v