Remont silnika z wymianą bloku. Małopolska
-
Podobna zawartość
-
Przez MariuszKlim
Cześć.
Ktoś spotkał się lub korzystał/korzysta z dotacji innych niż "Czyste Powietrze" na dom lub podwórko (a dokładnie ogrodzenie od ulicy).
w Najbliższych latach planuję przeprowadzić parę większych remontów w domu i ogrodzenie, znacie jeszcze takie dofinansowania które są wart uwagi, zwłaszcza jeśli mają małe wymogi?
Bo Prow to chyba tylko na rzeczy gospodarcze i trzeba mieć ukończoną szkołę?
Pozdrawiam
-
Przez pawel100474
Jak odkręcić koło pasowe w case jx 60 bo chcę wymienić uszczelniacz bo mi cieknie.
-
Przez michroz
Dzień dobry,
Proszę o podpowiedź czy skomplikowana jest wymiana uszczelniacza/pierścienia uszczelniającego w przystawce przedniego napędu w Aresie 550 RX.
Czy trzeba odkręcać przystawkę od skrzyni czy może istnieje możliwość dobrania się do tego w jakiś prosty sposób ?
Z góry dziękuję za podpowiedźi.
-
Przez Vroobel
Witam
Wymieniam piasty przelaczajace biegi wymieniłem już 3 ale 4 nie mogę, wybilem pręt w stronę mostu ale brakuje 3 cm żeby zdjąć wodzik, jak to wymienić?
-
Przez Sqowron
Siemka, mam mały problem co znajduje się na łączeniu pompy z blokiem jest tam oring czy uszczelka bo ciekniemi stamtąd olej... możecie podpowiedzieć mi co tam jest uszczelka czy oring? I jak to się fachowo nazywa.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Mf 3070 zgrzytajacy wałek WOM
Blok MWM