Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o porade jak rozebrać wał cambela,nie idzie zbić pierścieni z ośki

Opublikowano
przerabialem to tydzień temu przerabana robota mi pomogło wd 40 i palnik do butli gazowej grzanie pierścienia A potem młot 5 kilo i napieprzac ile wlezie tylko przez jakąś tuleje żeby nie popekaly pierścienie bo delikatne
Opublikowano

Jak podgrzejesz tuleje to jak w nia możesz walić ,zrobi sie miękka i straci swój kształt

Opublikowano

Ja mam 0,5 mm luzu to nie wymyje pozostaje,walić młotem,3 zbite ,jeszcze 3 zostały ,jeden musiałem przeciąć

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KIbul
      Oberwało mi te 4 sruby co trzymaja ten czop ktory jest do skrętu koł. jak to rozkrecic zebym mogł rozwiercic sroby?/ chodzi mi o zdjecie przedniej zwolnicy. moze jakies strony z katalogu. byłbym wdzieczny. z tego co widze to trzeba rozpiąc krzyżak. apropo chce tez przy okazji zmienic krzyzaki i łozyska w przednich zwolicach. prosze o pomoc
    • Przez beys
      Czy ktoś wie jak rozebrać podstawę ramion od podnośnika?
    • Gość minio
      Przez Gość minio
      Witajcie,

czy spotkaliście się kiedyś z takimi wałami przy agregacie, czy robią one dobrą robotę czy lepiej je sobie odpuścić ?

Z góry dzięki za info

http://otomoto.pl/agregat-scierniskowy-rabewerk-A279453.html
    • Przez Cristofer
      Posiadam rozsiewacz do nawozu typu lej i mam z nim mały problem. Zardzewiał i ni moge zmienić ustawienia rozsiewania. Jak go rozebrać? Da sie zdjąć te tuleje pod tależem? Pomóżcie.
    • Przez wojtas007
      witam. posiadam agregat bierny rozkładany hydraulicznie 3,5 metra. posiada z tyłu dwa wałki strunowe i oto pytanie co byscie powiedzieli na to jakbym jeden wałek wymienił np. na wał crosskill a drugi zostawił strunowy lub tez wymienił np. na wał rurowy. czy to zda egzamin czy moze jakies inna konfiguracja z innym wałem lub zostawic stare? prosze o odp.
  • Dodaj nową pozycję...
v