Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no cena naprawde OK. musze przemyslec czy jak go wezme czy bede go uzywal bo wielki dosc jest. Mi to jest zbedne bo przerabiam codziennie i nigdy nie robie na zapas a te 300 kg to napisalem tak tylko orientacyjnie. Jaka moze byc jego waga oraz czy jest on dostosowany by go szybko i latwo przestawic z miejsca na miejsce?

Opublikowano

na moje ok150- 200 kg  z przesuwaniem po gładkiej powierzchni nie ma problemu  gorzej jak bys chciał przewozić go po miękkim podłożu wtedy potrzebny jakiś wózek np od worków do zboża

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez peja654
      Witam!
      Prosiłbym o pomoc w sprawie kupna Bizona Rekorda , a mianowicie czy ktoś ma , lub ma jakies informacje kto w waszych okolicach ma do sprzedania taką maszyne. Szukam Bizona Rekorda ZO-58 New Holland z 2002-2004r. w stanie BDB , max 1200mth. 
      Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !

• Przez przemuch88
      Planuje zakup śrutownika większej mocy czy pracuje ktoś na takim sprzęcie godnym polecenia??

• Przez larysto
      Witam. 
      Co może być przyczyną że dno śrutownika (gdzie znajduje się ośka wraz z łożyskami) oraz szajba od pasków klinowych po kilku minutach pracy nagrzewają się ? Dodam że w przeciągu półtora roku wymieniłem już dwa razy ośkę wraz z łożyskami  i widzę że dalej się grzeje. Czyżby przyzczyną mogło być wadliwie wytoczone dno w które wkłada się ośkę wraz z łożyskami ??
    • Przez bambrzwlkp1
      Witam ostatnio słyszałem że do bydła i trzody jest najlepsze gniecione zboże. I dlatego chciałbym zrobić samemu gniotownik.
      Dwa walce napędzane czy jeden? Czy opłaca sie robić czy nie lepiej kupić gotowy?
    • Przez Mechamaniak
      Witam! Czy posiada ktoś z warmińsko-mazurskiego, lub województw sąsiednich felgi kompletne z gwiazdami do zetora UR1 (podobny do c-360) na sprzedaż. Czekam na odp.
  • Dodaj nową pozycję...
v