Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A jeszcze mam jedną sprawę a nie chcę już nowego wątku na forum otwierać beczka 13 tys litrow z ramieniem żeby można było z rury ciągnąć :D co polecicie? Trochę wniosków mi się nazbierało :)
Opublikowano
6 minut temu, Bartek933 napisał:

Ja bym na siłę nie szukał tych 6m, jak sumek piszę przyczepą do bel lub zwykła 5,2m. Zwróć uwagę na wysokość przyczep bo różnica może wynosić nawet 20cm

Czy kombajn ANNA da radę wrzucić pyrki na Twoją pronarke? Pidobno mozna jakos podniesc kosz przykrecajac go wyzej. Widziałem, że zdejmowałeś burtę. 

Opublikowano
No tak jak mówicie temat 6m odpuszczam joskin 77 tys to za dużo dla mnie to w takim razie co polecicie?? Może ta Unię o której była mowa 5,25 na placu korbanek ma? 57 tys pewnie jeszcze coś by ztargowal?
Opublikowano
Sumek666 przeglądałem właśnie ta Unię dosyć mi się podoba jeszcze muszę się wybrać żeby ją z bliska ocenić pronar lata u sąsiada i nie chcę nikogo obrazić może trafił na felerna albo coś ale za darmo bym jej nie chciał :(
Opublikowano
A ok ale cała reszta ok? A jeszcze jakieś typy? Podobno zasław całkiem nieźle się prezetuje znajomy ma widziałem ale to niestety jeden z tych co prawdy nie powie :D jest jeszcze wielton ale to już chyba cenowo będzie drogo wychodziło

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Damian54
      Witam. 
      Mam problem z hamulcami w przyczepie (hamulce dwuobwodowe). Gdy podepne ciągnik (MF 6150) hamulce w przyczepie się blokują ale gdy nadepne pedał hamulca hamulce w przyczepie puszczają. Jaka jest przyczyna tego zjawiska i jak to naprawić? Z góry dziękuję za odpowiedź 
    • Przez Tommekpol
      Posiadamy dla Państwa Rozrzutniki firmy Jeantil EVR 1612. Posiadamy 2 sztuki. Podana cena w ogłoszeniu jest ceną netto za 1 sztukę.

JEANTIL jest francuską firmą rodzinną, powstałą na początku XX wieku. Firma specjalizuje się w szerokim zakresie maszyn do produkcji zwierzęcej. Oferujemy rozrzutniki obornika, przyczepy multifunkcyjne, wozy asenizacyjne, paszowozy, przyczepy skorupowe, rozdrabniacze do słom

Dane techniczne
      Rok produkcji: 2001
      Obj. skrzyni (m3): 15,5 m
      Dł. skrzyni wew. do drzwi (m): 5,05
      Ładowność (T): 12
      Szerokość skrzyni (m): 1,50 - 2,00
      Wysokość skrzyni (m): 1,40
      Pionowe adaptery
      W zestawie wałek WOM
      Cena: 41 000 netto. Faktura Vat

Więcej informacji udzielimy telefonicznie tel. 606 - wyświetl numer - 

Rozrzutniki do obejrzenia w firmie DANEX, Rogienice Wielkie, ul. Olszanka 27, 18-516 Mały Płock

90 km od Białegostoku
      80 km od Ełku
      70 km od Moniek
      150 km od Warszawy
      150 km od Olsztyna
      140 km od Siedlec
      260km od Lublina
      90 km od Brańska
      14 km od Łomży
      100 km od Augustowa
      430 km od Poznania
      250 km od Elbląga

Treść niniejszego ogłoszenia nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kc.

• Przez kierasek16
      Witam ma ktos do sprzedania kola do Hl6011 o rozmiarze 12.5/20 
    • Przez Sqowron
      Witam jak nazywa się ta część ze zdjęć pochodzi ona z siłownika piwłaki D35-M

• Przez Sqowron
      Witam, jak nazywa się ta część ze zdjęć pochodzi ona z siłownika piwłaki D35-M

• Dodaj nową pozycję...
v