Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw działa a po rozgrzaniu nie działa ? Ile czasu pracuje zanim się to dzieje ? Wstępnie obstawiałbym na zużyte siłowniki (te które ciągną za łańcuch obrotu ramienia) bo rozgrzany i rzadki olej być może przelewa się na obie strony tłoka blokując jego ruch. Winny może być też sam rozdzielacz.

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

moze masz zapowietrzone silowniki od obrotu lub rozdzielacz sie przycina

Odpowietrzam,przez chwilę działało,następnie po jakimś czasie znowu... odpowietrzylem odkręcając śruby idące do siłownika. Czy jest jakieś inne specjalne miejsce odpowietrzenia ?

Opublikowano
Dnia 30.10.2018 o 23:00, Mironeks napisał:

To jest koparka z osprzętem rolniczym czy budowlanym? Obrót jest jest zasilany z układu hydraulicznego koparki? 

Budowlany typ. Okazało sie, że wajchy od słuchu oraz łap muszą być dosuniete podczas pracy do samej szyby :D dzieki za zainteresowanie tematem.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez gipek69
      Witam wszystkich forumowiczów. Czy Belarus 952.2 będzie wstanie współpracować z agregatem talerzowym Tolmet Tytan 250 zagregowanym z Poznaniakiem 2.5 . Czy jednak szkoda zrywać ciągnik?
    • Przez Delbeta
      Witam
      Ile wziąść za transportu obornika 40 km w obie strony zestawem belarus 952.4 + przyczepa 10 ton ?  W gre wchodzą dwa kursy.
    • Przez grzegorz1988
      Witam.mam problem a wlasciwie pytanieczy  ktos z Was orientuje sie czy w belarusie 952.2 na wale korbowym powinny byc przeciwwagi czy nie?kilku specow pytalem i nikt mi nie potrafil konkretnie odpowiedziec.ciagnik 2012 rok pompa motorpal.
    • Przez gregory81
      Witam wszystkich.
      Mam pytanie odnośnie EGR-u w Belarusach (tak zwana wersja 4) . Jak go się zaślepi to trzeba coś zmieniać w ustawieniach komputera? Może ktoś to już przerabiał.
    • Przez Theprzemo205
      Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ?
  • Dodaj nową pozycję...
v