Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pawelfrr
      Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
      Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
    • Przez arknaw
      Witam, czy może ktoś spisać nr z paska napedzającego kosę w modelu M1200 (Ten z lewej strony hederu pod osłoną). U mnie numery wytarły się.
    • Przez niutekTM140
      z góry przepraszam bo nie wiem gdzie mam napisać. problem mam tego typu
      zawoziłem pszenice na młyn a szefowa zapytała mnie o jakiś nr producenta roślinnego ( czy coś podobnego-sama dokładnie nie wiedziała o jaki papierek chodzi) bo ona miała jakąś kontrolę i czegoś jej brakuje. coś wspomniała że muszę iść do lekarza weterynarii po taki nr czy też owy papierek. jeśli ktoś miał podobny przypadek proszę o odpowiedz.
      z góry dzięki
    • Przez Derform12
      Witam chciałbym się dowiedzieć jak otrzymać numer gospodarstwa rolnego jakie warunki muszę spełniać prosze o szczegółowe informacje
    • Przez Jurekk
      Witam proszę o informacje. Próbuję odnaleźć jakieś numery identyfikacyjne kombajnu ale z marnym skutkiem. Tabliczki znamionowej nie posiadam. Może ktoś z WAS wie gdzie tego szukać. Potrzebne mi jest to do ubezpieczenia a bez tych numerów nie da rady.
  • Dodaj nową pozycję...
v