Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję części do rozsiewaczu rcw3. Znacie jakies  sklepy w ktorych mozna kupic , np tasme , bębny, tarcze  Głównie mam pytanie czy jest możliwość dokupienia nóg podporowych skrzyni bądź całą skrzynie w dobrych pieniądzach ? Jedna firma zażyczyła 180 zł netto za wykonanie 1 nogi. Dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, asharot napisał:

Na Olx gościu sprzedaje skrzynie. Taśmy to na Allegro widziałem 

Właśnie ten Pan z Olx chce 180 zł za wykonanie 1 nogi...

1 godzinę temu, Merkoo napisał:

Części w grane dostaniesz ale większość na zamówienie. Ale skrzynie to raczej musisz dorobić

Tylko jak to wykonać ? 🙄

Opublikowano
Nie ma w okolicy jakiegoś warsztatu? złotej rączki? trzeba popytać. Sam też będę robił remont generalny rcw niedlugo. Razem z kolegą co ma pojęcie o spawaniu coś poradzimy
Opublikowano

Czyli części już wiem gdzie zamawiać .  Teraz problem jest z tymi nogami skrzyni. 

Pamiętam jak pewien Pan z olxa z miejscowości Daromin ogłaszał się , lecz teraz nie mogę znaleźć jakiegokolwiek kontaktu do niego.

Problem tkwi w tym , że skrzynia jest w dobrym stanie , lecz nogi są uszkodzone (rdza) co uniemożliwia pracę :(

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez przemol
      Witam zakupiłem rozsiewacz Amazone ZA-OC 700 i mam pytanko jak ustawić łopatki na talerzach żeby rozsiewal na 12 m lub na 15. 
      Na talerzach jest numeracja.  
      Dzięki wszystkim 
    • Przez Kuba284
      Witam
      Który rozsiewacz będzie lepszy? 
      Sipma rn100 boryna czy może unia mx 850
    • Przez gabione
      Witam.
      problem dotyczy nie zamykającej sie jednej strony rozsiewacza. Siłownik wymieniony, sprężyna nowa i dalej nie zamyka. W czasie pracy muszę wyskakiwać z ciągnika i dopychać "drągiem" siłownik aby zamknęło. Dzwoniłem kiedyś do tej firmy to powiedzieli aby dodać jakieś podkładki, ale to pomogło tylko na chwilę. Czy ktoś z was miał podobny problem i może go rozwiązał? 
    • Przez matijas67
      Witam 
      Mam pytanie odnośnie rozsiewacza A konkretnie obrotów walka 
      Czy to nie robi różnicy jak pojadę na obrotach walka 540 a 540e? 
      Prędkość wtedy będzie taka sama a mniejszym gazem mogę jechać, dodam że mam niektóre wąskie pola 😞
  • Dodaj nową pozycję...
v