jakiej firmy talerzówkę wybrać
-
Podobna zawartość
-
Przez tomasek
Witam nasza firma Thomas Maschinenbau z siedzibą w Zamościu jest dystrybutorem na Polskę obciążników do ciągników firmy AGRIbumper. Opatentowana konstrukcja obciążnika zapewnia możliwość agregowania na przednim TUZ maszyn rolniczych, dodatkowego obciążenia bądź skrzyni na narzedzia. Możliwość w kazdej chwili zwiększenia obciążenia poprzez zakup kolejnych płyt dociazajacych. W standardzie obciążnik wyposażony jest w światła LED, słupki krańcowe. Dostępne obciążenia od 350kg do 3500kg. Aby uzyskać więcej informacji proszę o kontakt telefoniczny bądź przesłanie w wiadomość prywatnej informacji o marce ciągnika, roku budowy, producencie przedniego Tuza oraz kolorze na jaki ma być pomalowany. Czas oczekiwania do 4 tygodni. Pozdrawiam
-
Przez Papina
Czy te przyczepy dobrze zdają wam egzamin ? Jak sprawa wygląda z ramą ? siłownikami ? Nie ciekną ? Blacha czy jest dobrze zabezpieczona przed eksploatacją ? Czy ceny są dość przystępne ?
-
Przez 12145
Witam, potrzebuję opini UŻYTKOWNIKÓW lub osób które miały do czynienia z agregatem uprawowo siewnym talerzowym 2.5m firmy Lemtech. Agregat ma służyc do uprawy pożniwnej rzepaczyska, facelii, gorczycy oraz ściernisk po zbożach a także i do przygotowania gleby pod siew. Pracował by z Zetorem 12145, a zagregowany był by z siewnikiem HASSIA DU100 szer. 2.5m (jest to ciężki siewnik). Czy nie wystepują w nim takie problemy jak pękanie ramy, pękanie ramion hydropaku, czy otwory do zaczepienia łącznika górnego nie robią się jajowate, oraz czy łapy trzymające talerze nie pękają po pewnym czasie? Za poświęcony czas i za napisanie paru zdań dziękuję.
-
Przez BrinyThrone
jak w temacie jakiej firmy opryskiwacz jest najlepszy, , zawieszany, 1500-1800l? w którym najlepsza amortyzacja belki? -
Przez hoodoowca
witam,ze względu na pogodę nie mogę zaorać pola po kukurydzy czas leci deszczu nie widać a nasiona kupione,stalerzowałem pole- nawet nieźle to wygląda .Pole uprawione na ok 10-15cm i teraz pytanie siać ? czy nie ma sensu.Nie mam żadnego doświadczenia w takim siewie,może ktoś mi coś doradzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do lekkiej pracy
Mieszanka gorzowska