Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam informacji na temat stanu rzeczywistego cebul dymek względem odmian różnych firm. Jak teraz wyglądają, jakie są problemy, produkcja i przechowanie.
Opublikowano
kolego siałem kupę lat i przestałem. póki były polskie odmiany szło to jakoś weszły holendry i masakra. jak trafisz na czystą dymkę i zdrowe pole masz plon a jak na chore i chore glebę to koniec, gnije od korzenia na potege i do niczego się to nie nadaje.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Hvb3000
      Moje pytanie dotyczy awaryjności i tego jakie ma zalety i wady skrzynia "dynashift", jak oceniacie ciągnik ?
    • Przez indyczek87
      Witam poszukuje informacji na temat kombajnu MF 430. Wady, zalety, wydajność, opinie użytkowników.  Bardzo ciężko znaleźć informacje na temat akurat tego modelu więc za każdą wskazówkę z góry dzięki. 
    • Gość
      Przez Gość
      Witam. Orientuje sie ktos jak płaci cebula łuska? I czy cenny jeszcze moga wzrosnąć?
    • Przez SuperCebulaKurw
      Witam,

ktoś z wam posiada może taką maszyne? Gdzie sprzedać taką obraną cebule przez maszyne? Jest lekko pokaleczona, więc raczej cebularz raczej nie przyjmie, lecz zobaczymy. Dostaje cebule i oddaje obraną 40 gr za kilo mi daje, więc sporo. 
    • Przez pawelus
      Witam . Znalazłem ciekawy ciągnik na jednym z ogloszeń https://www.olx.pl/oferta/mf-massey-ferguson-6255-brutto-CID757-IDrmcyW.html#ca0a4e1b9a
      Jakie wady , zalety ma model 6255 ?
      na co trzeba zwracać uwagę ?
      Czy były dwa rodzaje masek ? jedne modele mają prosta maskę a inne 6255 ścięte . 
      Będe wdzięczny za szczere informację . Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v