-
Podobna zawartość
-
Przez Sebastian
Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
-
Przez Andre8989
Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
-
Przez miromaro
Witam! Poszukuje informacji porady może ktoś wie co się stało lub miał podobny przypadek a mianowicie w dniu dzisiejszym dotknęła mnie usterka Ciągnika Case mx 120 a mianowicie podczas kończenia pracy z agregatem nagle zaczęło cos tak jak by cykać w skrzyni, przerwałem prace i zjechałem do domu po wrzuceniu rewersu w tył traktor ujechał 2-3 metry i zadusilo silnik, nie można uruchomić go ponownie ewidentne jest coś zablokowane obstawiam skrzynie gdyż te dziwne dźwięki wydobywały się wlasnie z niej, dodam ze silnik 500 godzin temu mial kapitalny remont w sevisie case kisiel.
Bede wdzięczny za każdą pomoc i udzieleni informacji w tym temacie
-
Przez Konrad88
Koledzy pomóżcie. Potrzebuje walek atakujacy przedni. Pacjent deutz agroplus 85. Ilość zębów 8 i 37 Nie ma może ktoś jakieś używki?
-
Przez Rattarow
Witam
Jestem posiadaczem ciągnika DEUTZ-FAHR AGROTRON MK3 135. Po naprawie płyty sterującej hydrauliką wystąpił problem (wymienione zostały uszczelki). Podczas podnoszenia tuzów występuje bardzo głośny pisk. Wyświetla się także komunikat na desce rozdzielczej "zbyt niskie zasilanie sprężonym powietrzem". Nie wiem, czego to może być przyczyna.
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Instrukcja obslugi deutz fahr agrolux75
Rabewerk 2,2m