Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję elektromechanika który podjął by się zrobienia (naprawy) instalacji w Renault 103-14 z Lubelszczyzny lub okolic. Proszę o priv lub tel 609157706. Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 22.08.2018 o 17:11, izydor6280 napisał:

tam nie ma żadnych cudów, każdy elektryk który potrafi puścić kable w starym ursusie i tu nie będzie miał problemów

Izydor racja tyle że dochodzi do tego wskaźnik poziomu paliwa i inne pierdoły. Instalacje żeby go odpalić zrobiłbym sam ale z resztą sobie nie poradze

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Cukier_mistrzu
      Witam . Poszukuje do kupna Bizona Rekorda na podzespołach New Hollanda . Rozważe wszystkie propozycje
      Czekam i mam nadzieje że coś wpadnie
      Kontakt na priv.

• Przez ursusomania
      poszukuje czesci do przyczepy krone 6000 turbo moze ktos wie gdzie dostane. dzwoniłem do serwisu to sie za głowe złapałem takie ceny.
    • Przez Freek
      Witam poszukuje osób oszukanych przez tą firmę może ktoś się znajdzie wiem że na pewno nie jestem sam. Chce odzyskać swoje pieniądze bo ten tur to porażka liczyłem się z tym że to nie będzie cudo ale bez przesady. Tur został na ciągnik dosłownie powieszony strach go używać a wgl to nawet się nie da, nic nie podłączone joystick wrzucony do kabiny tur cały chodzi śruby sworznie luźne. Prawdopodobnie przy próbie użycia poważnie uszkodzę ciągnik. Panowie wraz z szefem uciekli z montażu zostawiając mnie z tym szrotem. Liczę na was razem coś zdziałamy. Zamieszczam link do tego bubla. 
      https://www.olx.pl/oferta/tur-5-ladowacz-nowy-ursus-zetor-mtz-new-holland-CID757-ID8HqDR.html#85cd672596
    • Przez kamil5421
      Witam. Przeglądam forum i wszystkie linki nie działają . Tak więc poszukuję Tabeli Wysiewu do siewnika Stegsted STA 3m 25r , przekładnia posiada 2 dźwignie .. z góry dziękuje 
    • Przez john1
      Poszukuje dobrego mechanika od mf moj mf 3060 okolice ostroleka łomza szczytno z góry dziekuje
  • Dodaj nową pozycję...
v