Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  mam problem zniknęły mi światła w aresie 616RZ z 2002r. trik jest taki ze czasem się pojawią na chwile. Myślałem że jest to wina włącznika mocno się na grzewał gdy światła były włączone, wiec go wymieniłem ale problem  nie zniknął. Sprawdziłem  też bezpieczniki i wszystkie są w porządku,  przekaźniki tez nie wyglądają na wypalone i nie wiem gdzie szukać proszę o pomoc może ktoś miał podobny problem

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mumin0121
      KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
    • Przez michroz
      Dzień dobry,
      Proszę o podpowiedź czy skomplikowana jest wymiana uszczelniacza/pierścienia uszczelniającego w przystawce przedniego napędu w Aresie 550 RX.
      Czy trzeba odkręcać przystawkę od skrzyni czy może istnieje możliwość dobrania się do tego w jakiś prosty sposób ?
      Z góry dziękuję za podpowiedźi.
    • Przez goldspider
      Witam. Mam problem z sterowaniem podnośnikiem  z błotników, otóż opuszczanie działa jak należy ale gdy próbuje podnieść to TCE10 się blokuje (tak jak po zgaszeniu traktora). Włącznik sprawdzony, kable całe, sterowanie TCE10 z traktora działa jak należy, nic nie mruga. Proszę o pomoc 
    • Przez norbi9032
      Witam Mam problem z mf 3060 Mianowicie chodzi o brak świateł i podswietlenia zegarów. Działają tylko kierunkowskazy kogut i lampy robocze. Włącznik świateł działa poprawnie. Pomocy ciągnik potrzeby na już.
    • Przez uycjhARES
      Witam,
      Czy to normalne że nakrętka regulacyjna hamulca ręcznego jest tak nisko?
      Nie mam pomysłu jak dostać się do niej kluczem rurkowym

• Dodaj nową pozycję...
v