Skocz do zawartości

Ceny Wozów Asenizacyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W tym wątku proszę o zamieszczenie cen wozów asenizacyjnych. Pozdrawiam
Opublikowano

U nas - Hurtownia Kracik Spytkowice, woj. małopolskie mamy:

Meprozet 4300l - 25 900 brutto

Meprozet 3000l - 25 200 brutto

Oczywiście do negocjacji :)

Opublikowano

Odświeżam temat. 

Joskin Modulo 2 18000l

-pompa jurop pne 155 (15500l/min przy 1000 obrotach/min) 

-koła 710/50R26.5 BKT Ridemax

-oś nadążna

-hamulec pneumatyczny dwuobwodowy

-przygotowanie do: pokrywy hydraulicznej, ramienia przedniego niewbudowanego jumbo, turbonapeuniacza, aplikatora, mieszadła hydraulicznego

-rama tylna

-ecopump (tłumik pompy) 

-wskaźnik poziomu z pleksiglasu

-6m węża 6" z PCV

-dyszel resorowany

Cena: 160 netto katalogowo

I teraz pytanie czy warto coś jeszcze dokładać do tego wyposażenia? Zastanawiam się nad wyższymi kołami np 750/60r30 alianca ale różnica na samych oponach wynosi ok 2 tys/sztuka :/. Plus napewno taki że dużo łatwiej się toczą (27cm średnicy różnicy!) więc ciągnik będzie miał lżej.

Opublikowano (edytowane)

Pomot 544/3 8000 l, wersja Premium, oferta na ok 52000 zl. Netto. Amortyzacja dyszla plus 5900 zl.

Czy jest sens brać do niej amortyzacje dyszla?

Edytowane przez damiano12332
Opublikowano

Myślę że do beczki o takiej pojemności zupełnie nie ma to sensu

Opublikowano

Z tego co pamiętam to wersje na dwóch osiach 8000l z kompresorem mec 8000 w 2009 kupiliśmy za 45 brutto

Opublikowano
Dnia 23.04.2019 o 20:11, simpleNICKpl napisał:

Odświeżam temat. 

Joskin Modulo 2 18000l

-pompa jurop pne 155 (15500l/min przy 1000 obrotach/min) 

-koła 710/50R26.5 BKT Ridemax

-oś nadążna

-hamulec pneumatyczny dwuobwodowy

-przygotowanie do: pokrywy hydraulicznej, ramienia przedniego niewbudowanego jumbo, turbonapeuniacza, aplikatora, mieszadła hydraulicznego

-rama tylna

-ecopump (tłumik pompy) 

-wskaźnik poziomu z pleksiglasu

-6m węża 6" z PCV

-dyszel resorowany

Cena: 160 netto katalogowo

I teraz pytanie czy warto coś jeszcze dokładać do tego wyposażenia? Zastanawiam się nad wyższymi kołami np 750/60r30 alianca ale różnica na samych oponach wynosi ok 2 tys/sztuka :/. Plus napewno taki że dużo łatwiej się toczą (27cm średnicy różnicy!) więc ciągnik będzie miał lżej.

Mam w joskinie mieszadło w powodu dalekich odległości, dobrze mi się to sprawdza w porównaniu do hts-a bez mieszadła. Drogo sobie życzą za to, ale można samemu wykombinować. Jeśli nie masz mocno ograniczonego budżetu sprawdz Zunhammera ofertę - w tamtym roku zaplaciłem 200 tys. netto za przyzwoicie wyposażoną 19500l, golas będzie w podobnej kasie co joskin. Spory margines ma impoeter do trgowania

Opublikowano

W mojej okolicy są 3 beczki zunhammera i jedna fliegla poly line. Jeżdżą, wożą ale właściciele mówią że drugi raz by nie kupili. Tworzywo jest delikatne, fakt że jak coś pęknie to można skleić ale nie ma się już w tedy takiego komfortu psychicznego jak w przypadku beczek metalowych. Pompa przepływowa to z jednej strony zaleta a z drugiej wada. Zaleta napewno jest taka że wydajność nieznacznie wacha się od tej podanej na tabliczce. Wada natomiast to koszt i krzywki w pompie, wpadnie kamień zrobi nawet małe wgniecenie i już pompa ma dużo mniejszą wydajność. Tak wiem że jest skrzynka na kamienie ale strumień gnojowicy zawsze ze sobą coś zabierze. W moim przypadku jest też ważna bliskość serwisu. Do joskina mam 30, 40 bądź ok 25km. Będę jechał z tą ofertą do fliegla, zobacze jaką cene mi zaproponują za beczke w takim wyposażeniu.

Miaszadło katalogowo 9000 Turbo 11300-11600 (zależy od średnicy węża) Jumbo niewbudowane przednie 25000 Turbo do ramienia 15000

Opublikowano

trochę czasu minęło trochę też popatrzyłem na inne plastiki no i wyszedł bauer. 19500l pompa 4 tys /min szybki dostęp amortyzacja dyszla oś nadążna zaczep kulowy opony 750/60r30.5 bkt automatyka odcięcia ssania błotniki ocynk centralne smarowanie 50k euro Dobra oferta?

Opublikowano

Mnie jakoś beczki z plastiku nie przekonują. Słyszał może ktoś o beczkach conor? Wyglądają dość solidnie a cena jest dużo niższa niż np joskina czy meprozeta 

Opublikowano

ok 3tys netto za 3m weze wleczone od siebie zamowiona beczka agrimat 11500l pompa 11tys l jurop dyszel resorowany opony 710 r26 3 pobory gnojowicy 2 z boków jeden z tylu z czego jeden zaslepiony stopa hydrauliczna wziernik rurowy wom szerokokątny 75 netto

Opublikowano
8 godzin temu, tay29 napisał:

ok 3tys netto za 3m weze wleczone od siebie zamowiona beczka agrimat 11500l pompa 11tys l jurop dyszel resorowany opony 710 r26 3 pobory gnojowicy 2 z boków jeden z tylu z czego jeden zaslepiony stopa hydrauliczna wziernik rurowy wom szerokokątny 75 netto

Kto handluje tymi beczkami? Cena na poziomie meprozeta. Trochę małe koła. Jest możliwość założenia kół 30,5 r32? Pytałeś może ile dopłaty za ramię załadunkowe?