Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chciałbym podziękować za aktywność i zaangażowanie użytkowników w budowę struktury kategorii na naszej stronie oraz zaprosić ponownie tych. którzy jeszcze nie odwiedzili naszego serwisu darmowych ogłoszeń z maszynami rolniczymi na stronę: MotoMaszyny.pl 

Dla wszystkich, którzy już znają MotoMaszyny mam pytanie: Co byś zrobił / zmienił będąc właścicielem tego serwisu ? :)

Możecie się poczuć przez chwilę na naszym miejscu i napiszcie co robimy źle a co dobrze najlepsze odpowiedzi i ich autorzy będą zapamiętane :)

Opublikowano
ja będąc właścicielem wprowadziłbym opłaty za ogłoszenia i żerował na biednych rolnikach hahahhah :D ale ze mnie człowiek-skurwiel co? :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez ToMclo
      Witam
      Potrzebuje kilku czesci do deutz fahr, a w mojej okolicy nie ma zadnega sklepu z czescimi do niego, moze ktos wie czy w Województwie podlaskim jest jakis serwis lub sklep z czesciami do Deutz fahr
    • Przez farmalesmierz
      Mam do zaoferowania przyczepę samozbierająca Pottinger Europrofi 3 z 2004 roku:

- pełen rotor
      - hamulce pneumatyczne
      - hydrauliczny dyszel
      - panel sterowania
      - szerokie ogumienie
      - noże tnące
      - 50m3

Stan przyczepy bardzo dobry. Nie wymaga wkładu finansowego, po szczegółowym przeglądzie przedsezonowym. Przyczepa pracowała w Polsce, zakupiona od autoryzowanego dealera. Cena: 55 000 zł (do negocjacji) Kontakt: 603 669 212.

• Przez ArkadiuszMajewski
      Witajcie. Może ktoś orientuje się za ile sprzedam ten pług (Podlasie). Stan jak na zdjęciach. Chcemy zmienić na jakiś nieobracalny z zabezpieczeniem na kamienie. Będę wdzięczny za pomoc.

• Przez szczygel18
      Witam potrzebuje namiary na firma ktora naprawie elektronike w ciagnikach rolniczych z okolic płocka mazowieckie
    • Przez patrykdabek2000
      Zna może ktoś dokładny układ biegów w skrzyni przekładniowej w ciagniku Fortschritt zt323?
  • Dodaj nową pozycję...
v