Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1600 to może trochę za dużo ale 800-1000 litrów na hektar to już tak bo trzeba żeby środek został dobrze wpłukany w glebę dobrze jest to też zrobić przed deszczem

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez minor15
      witam. Pytanie i zarazem prośba do posiadaczy owych środków. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was miał na tyle by mi odsprzedać trochę dursbana i prestige, tak dawkę na 10 arów. Nie bd kupował dużych opakowań z wiadomych względów. Tylko zależy mi by to były oba środki od jednej osoby bym nie musiał 15 opłat wnosić itd Pozdrawiam.
    • Przez slepy78
      Witam

Na etykiecie dokładnie nie wyczytałem o okresie od którego można spożywać truskawki po oprysku dursbanem na pędraki
      Więc opryskałem w ilości 0.15 l na 25 arów
      Za tydzień będą trukawki do jedzenia ,czy mogę je jeść?
    • Przez Laver94
      Witam wszystkich. Chciałbym sie dowiedziec o technologii stosowania dursbana na drutowca w ziemniakach. Troche czytałem na ten temat i dowiedziałem sie ze trzeba uprawic glebe  opryskac  i wymieszać  glebę  i czekac 3 dni. Dltaego tez chciałem sie zapytac dlaczego są wymagane 3 dni czekania  nie mozna odrazu po oprysku sadzic ziemniaka  ? Czy jesli posadzę ziemniaka odrazu po orysku spadnie skuteczność środka ? Chciałbym sie dowiedziec jak wykonujecie taki zabieg
  • Dodaj nową pozycję...
v