Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam pytanie odnośnie zamienników do skrzyni z traktora jakim jest deutz d6206  dokładnie chodzi mi o "przesówke reduktora " są inne modele z tą samą skrzynią ? dziękuje z pomoc

Opublikowano

Pewnie są, ja do swojego DX 90 2 miesiace szukalem zebatki do reduktora, ale bez skutku, albo nie pasowaly, albo byly w gorszym stanie niz ta moja. Nie szukaj po modelu tylko ogolnie po czesciach do deutza, ja przegladalem wszystkie oferty, szukalem po zdjeciach itp. Jak cos bylo podobne to wysylalem zdjecia z wymiarami i czekalem na odpowiedz. Ale ceny bywaja kosmiczne, za byle zebatke 500-1000 zl... Pytalem nawet w serwisie, ale cena w euro i czas oczekiwania do 3 miesiecy bo ciagnik z 78 roku to czesci na polkach nie leza. Jeśli masz w okolicy jakis dobry warsztat slusarski to chyba taniej wyjdzie dorobic

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      .
    • Przez patryk90
      Witam. Problem z podnośniki em, na pusto podnosi po podpięcie maszyny nie chce ruszyć jej do góry. Co może być?
    • Przez navara
      Jak odkrecic zwolnice stanolem na tym zabezpieczeniu co trzymam srubokretem w lewo w prawo to sie odkreca ??

• Przez DARO76
      Witam.
      Mam dylemat jaki ciągnik wybrać Ursusa C-360 czy może Deutz D 7006 .Oba ciągniki są w podobnej cenie i oba mają nie naganny stan.Deutz jest sprowadzony z Szwecji i rocznikowo jest starszy od C-360 o 12 lat. Może ktoś z kolegów użytkuje takiego Deutza i napisze jak się sprawuje czy nie ma problemów z częściami itp.Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
      Pozdrawiam
    • Przez hofik
      witam. mam taki problem z deutz fahr agrotron 150 2005r. mianowicie kontrolka z kłódka miga sygnałem 5 mrógnięć przerwa 1 mrógnięcie i od nowa. nie działa podnoszenie plecaka z kabiny.
  • Dodaj nową pozycję...
v